Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Hogy kell a lányt átvágjam?

Hogy kell a lányt átvágjam?

Figyelt kérdés
Vacsorára hívom, de nem tudok főzni.. Esetleg ételt rendelnék, de akkor kivenném habdobozból és sajátként tálalnám. Ha észreveszi biztos nagyon mérges lesz. Meg azt hazudtam neki, hogy szakács vagyok.

2020. okt. 12. 11:47
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Megoldottam az ügyet. Végül azt hazudtam keleti konyhai szakács vagyok magyar ételek nem értek. Egyszerű..
2020. okt. 20. 13:13
 22/26 anonim válasza:

Ha azt mondja csinálj olyan kaját akkor mond azt, hogy te azt mondtad, hogy a keletibe egy konyhánál vagy szak ács.

2020. okt. 20. 13:16
 23/26 A kérdező kommentje:
Nem simán azt hazudom, hogy simán boltban nem lehet beszerezni az alapanyagokat, munkahelyemről meg nem lopok.
2020. okt. 20. 15:00
 24/26 anonim válasza:

Ez nem jó, mert vannak olyan boltok ahol meg lehet, pl írsz egy listát és nincs olyan amit nem tudnék megvenni, max nem a sarki coop boltba kell menni érte.

(Ha meg kitalálsz egy dolgot fejből amit biztos nem kap, mert ugye akkor találod ki és nem is létezik, akkor könnyen lebuksz ha rákeres.)

2020. okt. 20. 15:17
 25/26 A kérdező kommentje:
Eleve nem van itthon szójaszószom nagy kiszerelésben, de hát azt nem kell tudnia. Néhány fűszer tényleg nehézkesen szerezhető be. Vannak amiknek még a nevét sem hallotam eddig :) Most próbálok jól felépített hazugságokkal operálni. De ha jobb ötleted van egy kreatív kamut bármikor szívesen fogadok!
2020. okt. 20. 19:42
 26/26 anonim válasza:
jól csinálod tásó
2020. okt. 20. 20:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!