Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Hogy kell a lányt átvágjam?

Hogy kell a lányt átvágjam?

Figyelt kérdés
Vacsorára hívom, de nem tudok főzni.. Esetleg ételt rendelnék, de akkor kivenném habdobozból és sajátként tálalnám. Ha észreveszi biztos nagyon mérges lesz. Meg azt hazudtam neki, hogy szakács vagyok.

2020. okt. 12. 11:47
1 2 3
 1/26 anonim válasza:

Elég butus dolog volt hazudni neki. Legyél vele őszinte és mondd el neki az igazat. Reménykedj hogy nem hagy ott. Próbáld meg felajánlani hogy mit szóla hozzá hogyha közösen csinálnátok valamit. :)

Legközelebb ne hazudj mert előbb-utóbb kiedrül és ki tudja milyen vége lesz!

2020. okt. 12. 11:51
 2/26 kicsibarany válasza:
Még el se indult a kapcsolat, már vannak bajok.
2020. okt. 12. 11:58
 3/26 anonim válasza:
A következő csajnak inkább azt hazudd majd, hogy sarkkutató vagy, azzal nehezebben buksz le. Hacsak nem kezdesz el vacogni mellette egy őszi sátras kiránduláson.
2020. okt. 12. 11:59
 4/26 anonim válasza:

Első találkozásnál rögtön egy méretes hazugsággal indítani...

Nem lesz ebből több találkozás, attól tartok...

2020. okt. 12. 12:03
 5/26 anonim válasza:
#3: :-D :-D :-D
2020. okt. 12. 12:03
 6/26 A kérdező kommentje:
Igen már megbántam, hogy rosszul hazudtam... Salátákat biztos könnyű megcsinálni, majd azt mondom én vegán vagyok. Nem tudom
2020. okt. 12. 12:04
 7/26 Shai-Hulud válasza:

Mondd meg neki, hogy ma mirelitet főzöl :-) (ez volt a humor helye...)

Viszont komolyabban:

Egyrészt hülyeség volt azt hazudni, hogy szakács vagy - ha már hazudsz, legalább olyat hazudnál, amivel nem buksz le azonnal.

Másrészt őszintén sajnálom szegény lányt, akit már a kezdődő kapcsolat elején átver a partnere. Ha így kezdődik, mi lesz később???

És végül meg kell mondjam, egyszerűen lenézlek azért, amit csinálsz. Ha lehetne, értesíteném a lányt, hogy legalább ő is tudja, kivel áll szemben. Helyében én nagy ívben elkerülnélek ezután.

2020. okt. 12. 12:05
 8/26 anonim válasza:

6: egy orbitális hazugságot egy másik hazugsággal megfejelni...

Hány éves vagy???

Remélem, nem több 13-nál...

2020. okt. 12. 12:07
 9/26 anonim válasza:
Jó lesz az úgy, de akkor ne a mekiből rendelj!
2020. okt. 12. 12:09
 10/26 anonim válasza:
"Igen már megbántam, hogy rosszul hazudtam... " Szerencsétlen lány! De elöbb-utobb ugyis rájön, hogy menekülnie kell!
2020. okt. 12. 12:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!