Lányok szerintetek vissza írjak facebookon a fiúknak?
Figyelt kérdés
26 éves lány vagyok. Többször írtak rám férfiak facebookon ismerkedés céljából. ignorálom az ilyet, mert szerintem a facebook nem erre van. Múltkor rám írt egy jóképű srác, aki egyébként ha az életben jött volna oda, bejött volna. Ráadásul tök normális levelet írt. Nem írtam neki vissza, de mostanra kicsit bánom a dolgot. A többi lányt kérdezném, ti írtatok már vissza facebookon ilyen levélre? Mi volt a tapasztalat? Érdemes erre ilyen esetben válaszolni, itt ismerkedni, vagy csak magamat szívatnám vele?2020. okt. 4. 13:42
1/3 anonim válasza:
Édesjóistenem... :D
Te inkább ne ismerkedj...
Lehet, hogy gyerekes, buta elvek helyett inkább józanul kéne gondolkodnod. Tudod: a járdát sem társkeresésre találták ki, mégis, hány olyan kapcsolat született úgy, hogy valakit leszólítottak az utcán sétálva...
2020. okt. 4. 14:07
2/3 anonim válasza:
Miért állítasz magadnak teljesen felesleges, buta, értelmetlen korlátokat?
2020. okt. 4. 15:57
3/3 anonim válasza:
még akaár engem is bejelölhetsz
2020. okt. 7. 15:33
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!