Online társkeresés átlagos kinézettel esélytelen? 33F
Mintha most nehezebb lenne ismerkedni online, mint 5-6 éve azt vettem észre.
Szerintem már aránytalanul túl sok bókot, like-ot kapnak a nők szerte az interneten, így érthetően még az átlagos, vagy csúnyábbak is válogatósabbak lettek.Ezáltal egy átlagos férfinek esélye már semmi szinte.Mi a véleményetek erről?
Igen ez így van, egyetértek.
Az a helyzet,hogy engem viszont nem érdekel az egzisztencia építése, mert nem okoz örömet.
3 éve vettem ingatlant saját erőmből, hitelmentes. Viszont nekem ez elég. Jobban szeretek utazni inkább, az a legfontosabb nekem.
Szerintem nekem kilőve az online ismerkedés, ott nem vagyok menő az egzisztencia miatt ez van.
Na de hajtanod kell a pénzt mert csak úgy tudsz labdába rúgni.
Hagyd a fenébe ezt a netes dolgot, tele van felszínes emberekkel akik csak a fotók alapján itélkeznek mindenkiről.
Jobban jársz ha szép orosz, vagy ukrán lányokra hajtasz ők még tisztelik a férfiakat.
A magyar nők már nagyon el vannak szállva maguktól, már egy csúnyább nőért is küzdenek a netes kanok.Menj ki ha tehet Lvivbe én oda járok ismerkedni, a magyar nők sehol nincsenek azokhoz a lányokhoz képest:)
Gyúrd ki magad, legyen menő egyen séród, meg barbershopos szakáll, ez kell a csajoknak.:))
Megcsinálod magad, és már tarolsz is a neten, no para.Azért egy bmw-hez feltétlen állj oda egy szelfire mert az nagyon kell a tinder fotókhoz, de minimum egy vitorlás hajó.
Ha gondolod írj rám, én szívesen beszélgetnék veled.
23L
Én is átlagos vagyok írhatsz beszélhetünk.:)
25L
Bár így lenne. Pl én hiába az intelligenciára és személyiségemre helyezem a hangsúlyt valahogy mindig az van, hogy a nők soha mégcsak vissza sem írnak semmit a netes társkereséskor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!