Számotokra mitől nő egy nő? Milyen legyen az, akit barátnőnek akartok nemcsak megdugni? Külső vagy belső tulajdonságokat írjatok. Mitől érzitek azt, hogy ő kell nekem?
Aranyos legyen és szerethető. Érezzem, hogy tényleg szeret. :3
Ha valaki ennyire nekem adja magát és bújik belém meg ilyenek azt automatikusan is megszereti az ember és nem akar neki rosszat.
Legyen normális a személyisége tehát ne egy idióta valaki legyen.
Érdeklődjön felém. Ne legyen csúnya de nem is kell, hogy nagyon szép legyen csak olyan átlagos.
Meg ne legyen ribi :3
Most hírtelen ennyi. Normális,szeressen,ne legyen csúnya röviden.
Tehát mint a barátnőm ;3
Vannak önálló gondolatai, igényes magára, folyamatosan képzi magát, lehet vele beszélni, illetve azok amiket felettem írtak.
Egy ilyen plázacica max üritésre jó meg a pénzem lejmolására.
Egy igazi nőnek van saját élete, és nem akar a másikéhoz minden áron csatlakozni. Nem pletykál, nem panaszkodik minden kis szirszarért, és a problémáit megtudja oldani. Egy igazi nő erős, önálló, szexis, okos.
Számomra legalábbis ilyen.
Belsőre csak annyi, hogy normális legyen (ezzel lefedtem a ne viselkedjen könnyűvérűkénttől kezdve a cuki aranyosig mindent) lehessen vele filozofálni bármiről. Érzelmes legyen, de tudjon józanul gondolkozni és kellően határozott legyen.
Külsőre sincs semmi extra. Átlagos/enyhén vékony/enyhén molett testalkat, átlagos/szép arc. Mell, fenék mindegy :)
Legyen cuki.
Lehessen vele beszélgetni.
Legyen okos.
És nem tudom miért de nekem csak barna hajú sokszor szemüveges és fogszabályzós lányok tetszenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!