Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Lenne kedve ismerkedni valakin...

Lenne kedve ismerkedni valakinek egy ronda lánnyal?

Figyelt kérdés

Kor mindegy, külső mindegy. Kizáró ok a nagy távolság, vagy ha válogatós vagy.

Heteró vagyok, szóval csak férfiak keressenek. Akik csak képet akarnak kunyerálni, azoknak vissza sem írok. Nem szeretném, hogy valaki a kinézetem alapján alakítson ki rólam illúziókat.

Mielőtt bárki is feltételezné: nem, nem az a fajta lány vagyok, aki ripacskodik a külseje végett és bókot vár érte cserébe.

Továbbá, nem szeretném, hogy beszélgetés közben sor kerüljön a ''milyen vagy külsőre'' téma, az ráér - szerintem. Ha valakit érdekel egy olyasfajta ismerkedés, amiben háttérbe szorul mindkét fél kinézete, az írjon. Privátban megírom az életkoromat és a lakhelyemet. Külsőségeken kívül bármiről beszélgetek.

2020. szept. 22. 22:42
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Látom ''kiismertél,'' örülök, hogy nem írtál rám, nem sokat vesztettem. Jó éjt.
2020. szept. 23. 00:19
 12/22 anonim válasza:
Azzal még nem lenne bajom, hogy "ronda" vagy, de ez a stílus ez kikészít :D Először leminősíted magad a ronda jelzővel, de utána meg megszabod ki hogyan viselkedjen veled.
2020. szept. 23. 02:28
 13/22 anonim válasza:
Jobb is nem beszéltek vele privátba, nem normális nő.
2020. szept. 23. 02:42
 14/22 Gymnospermatophyta válasza:

Hát, szerintem semmi rosszat nem írt. Nekem eszembe nem jutna, hogyha tényleg ismerkedni szeretnék valakivel, hogy csak annyit csinálok, hogy írok egy választ és várom a csodát.

Attól, hogy nincs megáldva szép külsővel elmondása szerint, még lehetnek "belső" elvárásai.

2020. szept. 23. 08:05
 15/22 anonim válasza:

Őszintén nekem lenne kedvem ismerkednem veled, de tényleg csak akkor, ha tudnám hogy nézel ki. Ezzel már nagyon megjártam, ezért mondom így.

És hogy ne érezd úgy, hogy csak a kép kell, ha írsz nekem csak egy szia-t priviben, én is küldök magamról képet. Ha megtetszem neked, akkor küldj te is nekem (elég fejről, én is azt küldenék alapból).

Én csak emellett a feltétel mellett vállalnám, ugyanis hiába lehetsz egy arany ember, igenis kell a testi vágy is ahhoz, hogy valakivel összejöhess.

Ha ezek a feltételek neked nem jók, akkor elnézést, hogy kiírtam, de tényleg megjártam már...

Ha meg elfogadod a feltételeket, akkor igyekszem a legjobbamat nyújtani bizonytalan időig 😁

19/F

2020. szept. 23. 08:29
 16/22 anonim válasza:
Szerintem nem a külsőd miatt dobtak, hanem emiatt a rettenetes stílus miatt.
2020. szept. 23. 09:35
 17/22 anonim válasza:

Hát most szépen letámadtátok a kérdezőt...

Én is érzek a hangvételben egy csöppnyi "próbálkoztam eleget már és kicsit kiégtem" feelinget, de egyáltalán nem vészes. Én is úgy vagyok vele, hogy a férfinek illendő kezdeményeznie. (Természetesen ez nincs kőbe vésve, de ennek is megvan a maga romantikája)

Szóval, szerintem túldramatizáljátok. Aki szeretne vele ismerkedni, írjon neki és kész, nem rakétatudomány. :))

'Izé: Én is már agyaltam egy ideje ezen a nem adom ki a külsőmet ismerkedési formátumon, lehet ki kellene próbálni... Illetve én is jobban preferálom a belső értékek mentén kialakuló szimpátiát (vonzódást, SIC!), de én meg borzasztó idealista vagyok és képes vagyok beleképzelni olyan dolgokat a másikba, amik nem is biztos, hogy igazak. :))

Na mindegy, sok sikert az ismerkedéshez! 😊

2020. szept. 23. 10:45
 18/22 anonim válasza:

17: JA és amúgy lehet én is kiesnék a korom és/vagy a távolság miatt... :)

Nick nevem látható: 42 leszek hamarosan és Fejér megye. :)

2020. szept. 23. 10:47
 19/22 anonim válasza:
Lehet nem egy szent a kérdező, de nem is könnyű jól reagálni arra, ha egyszerre 6-8 ember támadja.
2020. szept. 23. 11:12
 20/22 anonim válasza:
Elég erős önellentmondásokat látok a kérdésedben. Először azt írod, hogy neked kb. mindegy, ki ismerkedik veled, utána meg ezerféle kritériumot írsz, hogy ki nem. Egyébként kezdeményezni bárki kezdeményezhet, miért ne írhatnál te is másoknak? Rendkívül negatív stílusban írsz, és már kezdetben feltételeket szabsz. Nekem ebből az jön le, hogy neked nem társ/partner kell, hanem egy marionettbábu, akik kényed-kedved szerint ugráltathatsz. Másrészt miért gondolod, hogy bárki ismerkedni fog veled kapcsolat reményében, ha azt sem tudja, hogyan nézel ki? Nyilván fontos a belső, de a külső is. Amúgy meg minket, férfiakat is ezerszer visszautasítanak, csak mi nem sajnáltathatjuk magunkat, mert az "férfiatlan".
2020. szept. 23. 11:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!