Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Lenne kedve ismerkedni valakin...

Lenne kedve ismerkedni valakinek egy ronda lánnyal?

Figyelt kérdés

Kor mindegy, külső mindegy. Kizáró ok a nagy távolság, vagy ha válogatós vagy.

Heteró vagyok, szóval csak férfiak keressenek. Akik csak képet akarnak kunyerálni, azoknak vissza sem írok. Nem szeretném, hogy valaki a kinézetem alapján alakítson ki rólam illúziókat.

Mielőtt bárki is feltételezné: nem, nem az a fajta lány vagyok, aki ripacskodik a külseje végett és bókot vár érte cserébe.

Továbbá, nem szeretném, hogy beszélgetés közben sor kerüljön a ''milyen vagy külsőre'' téma, az ráér - szerintem. Ha valakit érdekel egy olyasfajta ismerkedés, amiben háttérbe szorul mindkét fél kinézete, az írjon. Privátban megírom az életkoromat és a lakhelyemet. Külsőségeken kívül bármiről beszélgetek.

2020. szept. 22. 22:42
1 2 3
 1/22 anonim válasza:
Ronda fiú vagyok, ha gondolod írj rám.
2020. szept. 22. 22:51
 2/22 anonim válasza:

Igen, csak veled nem.

A szépség nagyon szubjektív dolog, és jópár olyan lányt láttam már, aki magát rondának, sőt, visszataszítónak gondolja, és közben meg nagyon szép, vagy legalábbis eléri azt a szintet, ami már messze nem taszító.

De ez a beteges rettegés attól, hogy netán csak egy félmondatot is kelljen mondanod a külsődről.. nos bocsi, de ezen bukik a dolog.

2020. szept. 22. 22:59
 3/22 A kérdező kommentje:

2-es, nem ezen bukik a dolog.

Évek óta ismerkedem, az utóbbi fél évben lettem csak zárkózottabb, ne kelljen felsorolnom, hányszor utasítottak vissza élőben és neten egyaránt.

De ha ennyire a kinézetre mész, inkább mondd azt, hozzászoktam.

2020. szept. 22. 23:02
 4/22 anonim válasza:
Megírod a korodat és lakhelyedet?
2020. szept. 22. 23:05
 5/22 anonim válasza:
Kérdező, én ronda vagyok mégsem írsz, ennyit arról nem számít neked a külső...
2020. szept. 22. 23:07
 6/22 anonim válasza:

Látod, pont ez a baj, hogy végletekben gondolkozol. Mondtam valahol, hogy csak a kinézetre megyek? Dehogy. Csak nálad két véglet létezik: aki még egy hegyi orkba is beleszeretne, ha jó vele elbeszélgetni, meg az, akinek a külsőn kívül semmi más nem számít. Ezért bukna el ez a dolog.

Nem gondolom, hogy a külső lenne a leglényegesebb dolog, sőt... de azért nem szeretem, ha egy fantommal ismerkedek.

2020. szept. 22. 23:07
 7/22 A kérdező kommentje:
5-ös, én nem írogatok rá senkire. Ha már feltettem ezt a ''kérdést,'' ne nekem kelljen privátban kezdeményeznem.
2020. szept. 22. 23:08
 8/22 anonim válasza:
Te akarsz ismerkedni, és nem teszel érte semmit, pedig itt írtunk neked. Ha egy privátot nehéz neked megírni, akkor nem tudom mit is akarsz. Szerintem te randin is azt várnád el, hogy a srác fizessen mindent, ő intézze a helyet, ő válassza ki helyetted is a kaját. Ez nem túl szimpi kezdésnek.
2020. szept. 22. 23:11
 9/22 A kérdező kommentje:

Miért, ha valaki privát helyett idenyögi az ''írj rám'' dumát, akkor még én vagyok a lusta? :D

Egyébként első/második/harmadik randinak hülyeség fizetős helyre menni, mert ha nem jön össze a dolog, valakinek a pénzébe fog kerülni, és azt nem szeretném.

2020. szept. 22. 23:16
 10/22 anonim válasza:

Rigolyás vagy, emellett játszod itt a beképzelt hercegkisasszonyt.

Hidd el, a külsőd a legkisebb gond veled. A sors kíméljen meg egy olyan "nőtől", aki a kisujját se mozdítaná, és csak akkor mutat érdeklődést, ha állandóan futok utána.

2020. szept. 23. 00:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!