Lenne kedve ismerkedni valakinek egy ronda lánnyal?
Kor mindegy, külső mindegy. Kizáró ok a nagy távolság, vagy ha válogatós vagy.
Heteró vagyok, szóval csak férfiak keressenek. Akik csak képet akarnak kunyerálni, azoknak vissza sem írok. Nem szeretném, hogy valaki a kinézetem alapján alakítson ki rólam illúziókat.
Mielőtt bárki is feltételezné: nem, nem az a fajta lány vagyok, aki ripacskodik a külseje végett és bókot vár érte cserébe.
Továbbá, nem szeretném, hogy beszélgetés közben sor kerüljön a ''milyen vagy külsőre'' téma, az ráér - szerintem. Ha valakit érdekel egy olyasfajta ismerkedés, amiben háttérbe szorul mindkét fél kinézete, az írjon. Privátban megírom az életkoromat és a lakhelyemet. Külsőségeken kívül bármiről beszélgetek.
Igen, csak veled nem.
A szépség nagyon szubjektív dolog, és jópár olyan lányt láttam már, aki magát rondának, sőt, visszataszítónak gondolja, és közben meg nagyon szép, vagy legalábbis eléri azt a szintet, ami már messze nem taszító.
De ez a beteges rettegés attól, hogy netán csak egy félmondatot is kelljen mondanod a külsődről.. nos bocsi, de ezen bukik a dolog.
2-es, nem ezen bukik a dolog.
Évek óta ismerkedem, az utóbbi fél évben lettem csak zárkózottabb, ne kelljen felsorolnom, hányszor utasítottak vissza élőben és neten egyaránt.
De ha ennyire a kinézetre mész, inkább mondd azt, hozzászoktam.
Látod, pont ez a baj, hogy végletekben gondolkozol. Mondtam valahol, hogy csak a kinézetre megyek? Dehogy. Csak nálad két véglet létezik: aki még egy hegyi orkba is beleszeretne, ha jó vele elbeszélgetni, meg az, akinek a külsőn kívül semmi más nem számít. Ezért bukna el ez a dolog.
Nem gondolom, hogy a külső lenne a leglényegesebb dolog, sőt... de azért nem szeretem, ha egy fantommal ismerkedek.
Miért, ha valaki privát helyett idenyögi az ''írj rám'' dumát, akkor még én vagyok a lusta? :D
Egyébként első/második/harmadik randinak hülyeség fizetős helyre menni, mert ha nem jön össze a dolog, valakinek a pénzébe fog kerülni, és azt nem szeretném.
Rigolyás vagy, emellett játszod itt a beképzelt hercegkisasszonyt.
Hidd el, a külsőd a legkisebb gond veled. A sors kíméljen meg egy olyan "nőtől", aki a kisujját se mozdítaná, és csak akkor mutat érdeklődést, ha állandóan futok utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!