Hol érdemes Budapesten ismerkedni?
29 éves lány vagyok és idáig egy meglehetősen zárkózott életet éltem. Nem jártam el sehova és nagyon sok lehetőséget kihagytam, még olyan fiút is visszautasítottam, akivel a szimpátia kölcsönös volt. Egyedül viszont mostmár elég rossz, szeretnék ezen változtatni, csak nem tudom, hol tudnék Budpesten normális fiúkkal ismerkedni.
Csak normális, segítőkész válaszokat kérek!
Internetes társkeresőket nem akarod megpróbálni?
Egyébként most tuti ezer fiú fog rád írni privátba :D
Vannak amúgy külön szingliparty-k ha szeretsz bulizni - bár gondolom a zárkózottság miatt ez nem opció. Amúgy hobbiból is ki lehet indulni, pl. ha szeretsz olvasni és könyvtárba járni, ott leszólíthatsz egy fiút és máris lesz témátok :)
Vannak barátaid, ismerőseid, akikkel el tudnál menni ide-oda?
Mondjuk valami szórakozóhelyre, vagy valami beülős helyre, stb. Meg általuk is megismerhetsz új embereket..
Nehéz helyzetben vagy, hisz a mai szórakozó helyek sajnos elég gázak.
Tényleg valami elfoglaltság, valami társaság, esetleg sport, ilyesmi kéne.
Na meg már eleve az is baj, hogy ha úgy indulsz el otthonról, na most én megismerkedem valakivel, az tuti nem fog összejönni.
Ha csak leugrasz a boltba 2 fej hagymáért, mert pont az hiányzik a pörkölthöz, akkor lehet hogy beleakadsz valakibe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!