Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol érdemes Budapesten ismerkedni?
Hozzád csapódnék szívesen :D
Amúgy a Margitsziget jó lehet.
De kedves kérdező, ugye azt tudod, hogy a szórakozóhelyekre nem csak olyan lányok járnak ám, akik csak dugni akarnak az éjjel. Nagyon sok baráti társaság megy el iszogatni, kikapcsolódni, stb. ne kelljen már megmagyarázni, biztos érted te is. A többiek azért hozták fel a szórakozóhelyet legelsőnek mert ez a legevidensebb ismerkedés egy olyan ember számára, mint te, aki szemmel láthatóan nem dúzzad a magabiztosságtól. Gondolj csak bele, kiülsz a városban valahova egy padra, ott lenne bátorságod odamenni egy csajhoz és leszólítani? Szerintem nagyon sok férfiban nincs meg ez a kurázsi, sajnos bennem sem, irigylem azokat a srácokat akik meg tudják ezt tenni. Ellenben, ha elmész egy szórakozóhelyre, mindenki oldottabb hangulatban van, nem siet senki, és mindenki úgy megy el egy buliba, hogy nem fog semmi jónak az elrontója lenni, ha jön egy helyes pasi (mint állításod szerint te) akkor szívesen dumálok, flörtölök majd vele. Ráadásul a plusz az egészben, hogy szórakozóhelyen a lányok is felszabadultabbak (nem csak a ribik, hidd el) és akár még oda is mehetnek hozzád ismerkedni, az pedig megdob még egy kis egóval. Igazából kell ennél több ismerkedéshez?
Ja és azt még elfelejtettem, hogy szerintem semmi cikibb dolog nincs, mint a facebookon valakit random bejelölni ismerősnek és elkezdeni rá nyomulni. Halál gáz, a lányok szerint is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!