Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Van esélyem kapcsolatra...

Van esélyem kapcsolatra lelni, ha csúnya vagyok? 20F

Figyelt kérdés

A kérdés adott. Előnytelen külsőm van. Annyira nem is frusztrálna a dolog, ha a rokonaim nem nyösztetnének azzal, hogy milyen jól nézek ki. No mindegy, kutyát nem érdekli.

Szóval milyen tulajdonságokat, képességeket helyezzek előtérbe ismerkedésnél?

Ha valakit érdekel az orcám, küldhetek képet privátban.

2020. szept. 16. 15:47
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
Nekem is küldhetsz képet :) őszinte leszek. 20/L
2020. szept. 18. 17:19
 22/26 anonim válasza:

Mid csunya? Hogy ertes h csunya?

Legyel igenyes, apolt, sportoljal kicsit, vegyel jo ruhakat, tudj hozzaszolni a dolgokhoz.

Nekem volt csunya pasim, vmi megfogott benne:)

2020. szept. 29. 09:05
 23/26 anonim válasza:
Megértelek kérdező, mert sajnos én is ronda vagyok........... Minden lány elutasít a kinézetem miatt, ezért sem volt még soha barátnőm......... Én már annak örülnek, ha a 60 Km.-es körzetből valakinek tetszenék, de sajnos csak reménykedhetek, mert egyszerűen senkinek sem vagyok az esete, ahogy mondani szokták... Több társkeresőn is fent vagyok, de hiába, mert a legtöbben válaszra sem méltatnak, ha esetleg mégis, akkor csak elutasítanak... A legjobb esetben is csak barátként könyvelnek el.......... A kinézetem miatt nem tudnak többként tekinteni.... A probléma a külsőmmel az, hogy túlságosan kisfiús az arcom a koromhoz képest, valamint a füleim elállnak és vékony testalkatú vagyok.... Az utóbbin igyekszek változtatni, már sikerült felszednem pár kg.-ot, de még kell híznom. 24/F
2020. nov. 1. 14:27
 24/26 anonim válasza:
Nincs olyan hogy csúnya ember ,én se vagyok a világ legszebb jánya ,de emberek olyan férfit találtam aki az álmaim pasija.
2021. aug. 16. 17:02
 25/26 anonim válasza:
Persze van
2021. aug. 20. 00:08
 26/26 anonim válasza:
Hogy csúny?
2021. okt. 31. 15:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!