Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Van esélyem kapcsolatra...

Van esélyem kapcsolatra lelni, ha csúnya vagyok? 20F

Figyelt kérdés

A kérdés adott. Előnytelen külsőm van. Annyira nem is frusztrálna a dolog, ha a rokonaim nem nyösztetnének azzal, hogy milyen jól nézek ki. No mindegy, kutyát nem érdekli.

Szóval milyen tulajdonságokat, képességeket helyezzek előtérbe ismerkedésnél?

Ha valakit érdekel az orcám, küldhetek képet privátban.

2020. szept. 16. 15:47
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Félreértesz! Nem pozitív választ vártam, hanem őszinte véleményt.

Megkaptam már az oldalon azt is, hogy ronda vagyok, és azt is, hogy teljesen okés az ábrázatom.

Egy reális önképet szeretnék felépíteni (legalábbis a külsőmről...), ehhez viszont némi visszacsatolás szükségeltetik.

Egyébként pszichológushoz járok, hogy legalább szellemileg/lelkileg tudjak kicsit fejlődni.

Plasztikai sebész szerintem túlzás azért, egyszerűen kíváncsi vagyok mások véleményeire.

2020. szept. 16. 22:04
 12/26 anonim válasza:

De baszod

Azt nem egy no name oldalon fogod meglelni hogy ronda vagy vagy sem

Eleve még nem is láttunk

És ha mindenkitől őszinte véleményt vársz ne told eléjük hogy pszichológushoz jársz

Így jó hogy nem kapsz reális képet.

( a plasztikai sebészt a hozomány miatt mondtam mivel az nem sokat befolyásol kivéve ha te vagy S. gyuri mivel az már jogosan kihasználható hozomány )

2020. szept. 16. 22:12
 13/26 anonim válasza:
#12! Küldött a kérdező képet annak, aki kért tőle, többek közt nekem is. És az anonimitás pont elősegíti azt, hogy brutálisan őszinték lehessünk vele. Bár nem volt rá szükség, mert semmi komoly gond nincs a sráccal, de a te szempontodból ez mindegy.
2020. szept. 16. 22:18
 14/26 A kérdező kommentje:
Neked is köszönöm, hogy leírtad a véleményed. Jöhet még válasz. :) A leírásban pedig írtam, hogy privátban bárkinek küldök képet, aki kéri. :)
2020. szept. 16. 22:19
 15/26 anonim válasza:
Küldj fotót 19/lány :)
2020. szept. 17. 04:48
 16/26 anonim válasza:

A 2- nek mondanám, hogy kurvára igaza van elvileg, hisz tényleg sokan vagyunk ezen a bolygón, de a gyakorlat egész más.

Mindenki a környezetéből szeretne párt találni, és ez max 10-20-30 km. Így még talán tud működni egy kapcsolat.

De én pl már abban sem hiszek, hogy én Bp-i létemre megismernék mondjuk egy Nyiregyházi lányt.

Már ebben sem nagyon hiszek. Szerintem ez sem tudna rendesen működni a távolság miatt.

Ebben az esetben valakinek előbb utóbb költözni kell. Na azt meg senki nem akar. Itt kezdődik a bibi.

2020. szept. 17. 16:44
 17/26 anonim válasza:
12. Az anonim oldal pont erre jó, hogy itt őszinte véleményt tudunk mondani. Aki az ilyen helyeken sem őszinte, akkor az hol az..?
2020. szept. 17. 17:09
 18/26 anonim válasza:
Ha gondolod nyugodtan küldhetsz képet :) 19/L
2020. szept. 17. 19:21
 19/26 anonim válasza:

Ha gondolod, én is véleményezem, bár idősebb vagyok. 26/L

Nagyon jó, hogy jársz pszichológushoz! :) Véleményem szerint mindenkinek van esélye, sőt, több "igazi" is létezik mindenki számára. A külső számomra az első benyomásnál szokott fontos lenni. Ha nagyon nem tetszik benne valami, akkor nem lesz kémia és taszítani fog. Nem feltétlen az arca miatt. De az, hogy hosszú távon működni fog a kapcsolat vagy sem, az sokkal inkább a közös értékrendszeren (vallási, politikai stb. meggyőződés) és a közös érdeklődési körön (hobbik, zenék, filmek, programok stb.) múlik. :) Nem a külsőn.

2020. szept. 18. 11:49
 20/26 anonim válasza:
Ha gondolod neken is küldhetsz képet.21/L
2020. szept. 18. 17:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!