Értelmes/normális lányok vannak itt?
Sok jót és rengeteg rosszat hallottam erről az oldalról, de gondoltam, csak veszthetek ha nem próbálom ki. Szóval itt vagyok.
Írok egy jó részletes bemutatkozást, ez alapján szerintem bárki eldöntheti, hogy szimpatikus vagyok-e.
19 éves vagyok, de egy semmiérő nyelvi előkészítő év miatt csak jövőre megyek egyetemre. Célom az orvosi volt, de most nagyon megtetszett a gyógyszerészet (nyugisabb munka és szeretem a kémiát).
Ha tehetem és van rá lehetőség, túrázom. Az országos kéktúra Zempléni és Pilisi szakaszait kivégeztem, jövőre a Bakonyt tűztem ki célnak.
Általában zenehallgatás közben szoktam íjászkodni (jobb, mint ágyban fekve hallgatni és azon gondolkodni, hogy a kutya haragszik-e rám amiért véletlen ráléptem [megtörtént eset]).
Na a zenei ízlésem... furcsa, de ez hosszú történet. A francia hip-hopot, orosz rappet, finn rock, japán orchestrát hallgatok. Igazából minden zeném az életem egy-egy darabkáját juttatja eszembe (pl. Indila-Derniér Danse alatt történt egy rossz esemény és azóta fáj, ha hallgatom, pedig amúgy egy nagyon szép szám).
Novellákat szoktam írni, ha jön az ikhlet (elég ritka, de ha megvan akkor csak le kell írnom amit gondolok).
Nem iszok alkoholt, a kólára valahogy intoleráns lettem (értsd: fáj tőle a hasam), szóval Fuze teát vagy rendes teát iszok általában.
Nem dohányzok, sőt idegesít ha valaki tőlem 1 méterre fújja a halál szürke felhőit.
Oda vagyok a francia és koreai kultúráért, zenékért, kajákért. (addig nem halhatok meg, míg a koreai Jeju szigeti körtúrát meg nem tettem és eredeti kimcsit, samgyeopsalt nem ettem). Franciául pedig imádok beszélni.
Szeretem a Szomszédnéni Produkciós Iroda féle "sketch artistokat" (magyarul nemtudom de rengeteg ilyen angol komikus duo/csapat van).
Elég hosszú eddig bemutatkozáshoz képes,de nem baj.
Szívesen nézek filmek mellett musicaleket. Valakit idegesít, hogy énekelnek és táncolnak random benne az emberek, de nézd meg a La La Landet (vagy Kaliforniai álom magyarul) és megérted miért szeretem.
Most Breaking Bad-et nézek, de szeretem a Stranger Thingst,La Casa de Papelt, Umbrella Academit, Witcher, Rick and Morty, End of the F***cking world-öt. (kínaiul megtanulhattam volna annyi idő alatt, mint amennyit szar netflix sorozatok megnézésével pazaroltam el).
Az állatokkal is nagyon jóba vagyok. Van 2 tengerimalacom, 2 szelíd és aranyos házi nyuszim, 2 kutyám és egy kismacskám. Nagyon szeretem őket, kicsit furcsa és unalmas lenne nélkülük az élet.
Néha gépezek is, ami mostanában elég ritka, mert van tanulni való és nem olyan már videójátékokkal játszani, mint régen.
Ezek mellett pedig rengeteg dolog történt velem az elmúlt években - jó és rossz egyaránt, szóval rengeteg sztorim van.
Rendeztem filmet, háborút szítottunk az osztályommal a város 2 gimije között, Romániában első nap elvesztünk a haverokkal, legyalogoltam 25km-t betegen a Zempléni hegységben...
Egyenlőre körülbelül ennyi, a többi úgyis kiderül.
Nem fogok kertelni, elsődleges szándékom a társkeresés, viszont barátkozásra is nyitott vagyok.
Képet magamról küldök. Állítólag arcra helyes vagyok, az izmok és kocka has hiányán dolgozom szabadsúlyos edzéssel (amikor van rá kapacitásom és szabadidőm.) Valamint 177 cm magas vagyok.
Köszönöm, hogy végigolvastad, ha szimpatikusnak találtál akkor nyugodtan írj, ha pedig nem akkor további szép napot!
Hali! Ha még mindig itt vagy, és nem regisztráltál le az oldalról nyomban - amit amúgy teljesen megértenék - itt vagyok én.
Csendes, kicsit őrült lány vagyok, imádok sorozatokat és filmeket nézni, néha verseket is írkálok. Ha lenne kedved beszélgetni, írj rám :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!