Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Fiúk/lányok ismerkednétek 22...

Fiúk/lányok ismerkednétek 22 éves Pest megyei sráccal?

Figyelt kérdés

22 èves Pest megyei férfi vagyok.

Átlagos testalkatú Igényes és ápolt vagyok. Biszexuális. Szeretnék megismerkedni egy korombeli lánnyal vagy férfival.

Nem dohányzom, nem fogyasztok alkoholt max 2 havonta egy cider.

Szeretek kirándulni, vilàgot járni, természetkedvelő vagyok.

Kicsit visszahúzódóbb fajta vagyok, viszont nem ellenzem az olyan programokat sem ahol esetleg több ember van stb. Képzem magam folyamatosan, szeretnék egy jó karriert kiépíteni magamnak. A fèlretett pénzemet befektetem, szeretek félretenni. Viszont fukar sem vagyok. Szeretnék egy jó életet magamnak meg ha esetleg lesz párom neki is 45-50 évesen nagyon jó életet, hogy ne irànyìtsanak bennünket és kedvünk szerint keressünk pénzt. Utazgatni is szeretek, viszont az elmúlt pár évben nem jutottam el olyan túl sok helyre, viszont annàl tartalmasabbak voltak azok az utak. Ezeket szeretném majd gyakrabbà tenni, esetleg évi 2-3 alkalommal elutazni egy jó helyre. Ha érdekellek akkor nyugodtan írj privàtot.

2020. szept. 8. 19:26
 1/3 anonim válasza:
Akinek van kedve nekem is írhat. Budapesti vagyok, 21/F, a leírtakkal szinte 1:1-ben így vagyok én is, viszont én nem vagyok biszexuális, szóval társkeresés céljából lehetőleg csak lányok írjanak.
2020. szept. 8. 20:44
 2/3 anonim válasza:
Igen.
2020. szept. 8. 22:17
 3/3 anonim válasza:

Én heteró ffi vagyok, de ettől függetlenül aranyos kis történet amit leírtál. Rendes srác lehetsz, szerintem inkább a női vonalat erősítsd, hidd el sokkal jobb az. Aztán ha nagyon megkívánod a férfias vonalat is, akkor legföljebb lépj félre titokban, de állandó társnak inkább lányt válassz.

Sok sikert.

2020. szept. 9. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!