Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » "18-22 éves lányok, ismerkedné...

"18-22 éves lányok, ismerkednétek-e" 21 éves fiúval?

Figyelt kérdés
2020. szept. 2. 14:16
 1/10 anonim válasza:

Igen

22l

2020. szept. 2. 14:27
 2/10 anonim válasza:

Fújj undorító. Hát hogy gondolod hogy a saját korosztályoddal akarsz ismerkedni? Beteges!

(Az irónia nem egy halfaj, mielőtt valami retardált komolyan vesz)

2020. szept. 2. 15:18
 3/10 A kérdező kommentje:

Bocsánat, úgy hallottam, hogy a "30 fölötti férfiakat" szeretik.

Akkor ezek szerint nem csak a 12-17 éveseknél van esélyem?

2020. szept. 2. 15:39
 4/10 anonim válasza:

"Bocsánat, úgy hallottam, hogy a "30 fölötti férfiakat" szeretik."

Ezt hogy érted. Alattad párral van a kérdés, ahol idézted is az első részt.

https://www.gyakorikerdesek.hu/ismerkedes__tarskereses__1067..

Láttad, hogy sokan írták, hogy nem ismerkednének ennyire idős pasival. Akkor minek írtad ki?

Annyira logikátlan vagy, és annyira várnád a megerősítést, hogy már csak azért SEM ismerkednék veled.

2020. szept. 2. 15:59
 5/10 A kérdező kommentje:

Bocsánat, ezt kifelejtettem.

"(Az irónia nem egy halfaj, mielőtt valami retardált komolyan vesz)"

2020. szept. 2. 16:45
 6/10 anonim válasza:
Totál össze zavarodtam. Most akkor 21 vagy 30 feletti férfi vagy?
2020. szept. 2. 22:27
 7/10 A kérdező kommentje:
21. A másik kérdést nem én írtam ki.
2020. szept. 3. 12:59
 8/10 anonim válasza:
Akkor igen.
2020. szept. 3. 18:49
 9/10 anonim válasza:

Igen/nem/talán.

Ma nem, de lehet hogy holnap...

2020. szept. 6. 15:20
 10/10 Leveltetu válasza:
A valasz a kerdesedre az, hogy "embere valogatja". Mivel alapjaraton a fiatalabb nok a tapasztaltabb pasikat keresik kapcsolatnak (hosszu tavu vagy egyejszakas kalandra)igy az idosebb nok is sokszor forditanak es fiatalabb partnereket keresnek (tudod, ven tyukbol es friss repabol fo a jo leves (viccesen meg mielott a nok letepnek a fejem a hasonlatert)). Szoval egy 21 eves fiu nem egyenlo agyilag egy 21 eves novel, nehany esetben ez az ami miatt ez a korosztaly nem passzol egymashoz. A szakirodalom az atlag 5 ev korkulombseget ajanlja ami felmehet 7 evre de ne haladja meg a 10 evet. Ugyancsak megjegyeznem, hogy a korkulombseg nem mindig szabalyos es az sem mindegy, hogy milyen intervallumban adodik. Peldanak okaert egy 18-23 parositas nem ugyanaz mind egy 21-26 parositas, habar mindket esetben 5 ev a korkulombseg az elsoben a jutalom (rovid tavu kapcsolat, egyejszakasok) a masodik esetben meg hosszu tavu kapcsolat, akar csaladalapitas.
2020. szept. 7. 06:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!