18-22 éves lányok, ismerkednétek-e 30 fölötti férfival?
5-ös: szerintem ez azért van, mert szimplán így jöttek ki egymással, vagy ilyensmi.
De ez a kérdés nekem nagyon úgy tűnik, mintha valaki csak szimplán tinire akarna hajtani, mert a fiatal hús annnnyira vonzó. Ellentétben a már őszülő, ráncosodó korosztállyal.
Személy szerint komolyan se tudom venni a kérdezőt, mert oké, adott esetben ha összejönnék vele a magam kis 20 évével, mi lesz, ha megöregedek? Ha majd nem a mosolygástól lesz szarkalábam, és ha majd a hajfestésem oka nem színek és vakmerőség lenne, hanem, hogy rejtegessem az ősz szálakat? Mert nekem nagyon bizonytalan ez az egész... olyan hatása van a kérdésnek, mintha mindig friss kamaszra hajtana a kérdező. És amikor én 30 leszek, akkor elhagyna, mert megint egy (hozzá képest) gyerekkel kezdene ki.
Ez jogos, van egy ilyen beütése a kérdésnek valóban, és természetesen nem általánosítani akartam ezzel.
Illetve, figyelemre méltó az érvelés is.
#5-ösnek:
Azért a való életben nem ilyen kérdéssel nyitnak azok a megismerkedések.
Plusz egy 30/42 felállás mondjuk sokkal szimpatikusabb ezzel a korkülönbséggel, mint a 18/30. Pláne, hogy egy 18 éves pszichésen még gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!