Van kedved ismerkedni? 21 éves lány
Szia!
Elsőéves jogász hallgató vagyok.
Imádom a vicces és pozitív embereket, magamat is ennek tartom. Családom és barátaim nagyon fontosak.
Szeretnék valaki rendes és különlegessel férfival megismerkedni.
Ideálom: egészséges, ért az informatikához (vagy ezzel foglalkozik), romantikus, macis alkatú és jó az irányérzéke (nem téved el). Egyetem miatt Pest megyei.
Számomra a tanulás nagyon fontos, de nem annyira, mint az önfejlesztés.
Szeretek kimozdulni, túrázni, bulizni, sportolni, múzeumba járni, társasozni, mégis otthonülő film&sorozat(anime) néző, könyv&manga olvasó típus vagyok inkább. Ha épp nem valami romantikus könyvet olvasok, akkor valami véres sorozatot követek.
Imádok enni és új ételeket kipróbálni, valamint jóindulatú embereket megismerni és sokat beszélni. Klisésen hangozhat, de szeretem az állatokat, főként a kutyákat és macskákat, meg minden mást is.
Egyetem után szeretnék világkörüli útra menni (ha ez akkor már lehetséges lesz).
Ha összejövünk kb 10 év múlva lesz egy Neked ingyenes ügyvéded.
Ismerjük meg egymást!
Lol
Vicces így visszaolvasni XD
De azóta sincs senki. A Covid sem segített.
Miért nem írok külsőről? Mert nálam az nem fontos, szeretném, ha a paromnak se lenne az (vagy legalábbis ne ez legyen az elsődleges szempont).
Miért itt ismerkedem? Mert fenn vagyok társkereső oldalakon, de kb semmi (I mean, sokan írnak, de nagyon egyszerűek!) és láttam itt is szoktak néha :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!