Ismerkednétek lányok olyan fiúval aki nehezen nyílik meg?
Én ilyen vagyok, és nem tudok közvetlen lenni, még olyanokkal sem akiket ismerek pedig.
Ha lenne egy lány akivel bejönnénk egymásnak akkor sok idő lenne mire beszédesebb, és nyitottabb leszek. De ha már jól megismernénk egymást akkor vele közvetlen, érzelmes, gondoskodó lennék. De ehhez kéne pár hét.
Összejönnél ilyen fiúval?
Nem! Határozottan nem!
Azt sem tudod hogy miről beszélsz! Soha nem volt csajod sem, dehogy tudnál te bármit is nyújtani!
Szia! Persze, hogy ismerkednék, bár az lehet probléma lenne, hogy én is pont ilyen vagyok és lehet sokra nem menne a dolog emiatt😅.
21L
2-es, jajj a kis b@szatlan 40 éves férfitroll :D
Lehet hogy olyat fogok most mondani, amit kapásból ellenezni fogsz, meg még itt néhányan, de fontold meg. Ha nem vagy elégedett azzal, hogy ilyen vagy, akkor tudsz rajta változtatni, legalábbis a felszínen. Nem muszáj kimutatnod, hogy ilyen vagy, prímán meg lehet játszani, hogy nyitott és gondtalan vagy. Aztán idővel ha így összeakadsz valakivel, szép lassan lehet nyitni.
Tudom, tudom, most jön majd néhány "de önmagáért szeressék a kérdezőt" komment. Tartsd meg ezt mindenesetre, mint B lehetőséget.
"Tudom, tudom, most jön majd néhány "de önmagáért szeressék a kérdezőt" komment. Tartsd meg ezt mindenesetre, mint B lehetőséget."
Igazat kell adjak, nekem a társkeresőkön kellett változtatnom a stílusomon, hogy komolyabb eredményt érjek el. Felvettem az ottani ritmust, vegyítve a saját személyiségemmel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!