Első randin hogyan lehet kideríteni a másik fél pénzügyi tudatosságát?
Az első néhány válasznál azt gondoltam, hogy tényleg anyagias vagyok, de aztàn rájöttem, hogy valószínűleg nem jól tettem fel a kérdést.
A helyzet az, hogy én pénzügyileg tudatosnak gondolom magam: nem szórom kétkézzel a pénzt, beosztom, nem veszek fel hitelt, nem élek hónapról hónapra.
Na most ha összejönnék egy olyannal, aki ezeknek pont az ellentéte, az nagy vitákat szülne, és még engem is csődbe sodorna, azt pedig nyilván nem szeretném. Tehát nekem nem a pénze kell, hanem az, hogy a saját pénzügyeit jól tudja kezelni.
A fentiek figyelembevételével megváltozik a válaszolók véleménye?
Érdemes kideríteni, mert fontos a közös cél.
De hazudni szoktak általában, az én kedvesem is ezt tette... És kiderűlt, hogy egy forintja sincs félretéve. Egyszer a benzinkúton derűt ki, hogy 1000 Ftja sincs. Meg is kapta a véleményem!
Az autó közös az apukájával, dehogy is.. A ház részt ő újította fel, egy ecsetet nem vett.. A pénzét zsebpénzként kezeli. Anyagi közösködés innentől kizárt!
Amióta együtt lakunk még egy számlát se fizetett be.. Mert otthon apukáék fizették.. Ha ez kell neked is hát hajrá! Én eladom a házam és eltűnök a közeléből, persze a hátamögött, mert ez jár a sok hazugság ért..
Lehet a kérdezőt szidni de sajnos igaza van.
Énis úgy jártam van egy lakásom, van jövedelmem, akivel ismerkedtem elvált volt mindent az exnek hagyott, a fele fizujával együtt. Pénzügyileg rgy nagy nulla magát Sem tudja Fenntartani és elvárta volna,hogy becuccoljon hozzám csak úgy.
És Mèg ő adta elő mekkora szemetek a nők és lehúzzák, hát basszus magát sem tudta fenntartani akkor ugyan mit ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!