Hogyan lehetséges hogy Instagramon egy teljes beszélgetés tűnt el a törlésem nélkül? A másik fél hogyan törölhette? És az hogy messengerben a másik fél írásai eltűntek? Nem lettem tiltva stb...(100% hogy nem tud belépni a fiókomba.)
Messengeren ez már tízéves bug.
Az insta meg.... Hát az is facebook tulajdon. Szóval semmi sem lep meg.
Messengeren tudod törölni a saját üzeneteidet, kiírja a másik félnek, hogy eltávolítottad.
Ha nem ez történt akkor tuti, hogy valahogy hozzáférést adtál a fiókodhoz. Mondjuk az érdekes, hogy akkor minek törölte? Így felhívta a figyelmedet. Pl. Instán küldözgetik a linkeket, hogy bejussanak a fiókodba és ellopják vagy felhasználják valamire.
Esetleg az admin törölhette, ha ezt akarta. Bár az elég fura lenne, hogy valaki az Insta/Fb cégnél törölgeti a felhasználók üzeneteit.
Régen tesztelgettem haveommal a facebookot, vadonatúj (fake) profiloknál is előfordult a random üzenet-eltűnés
Ez is csak egy bug a megszámlálhatatlan közül, illetve ez az egyik ok a szintén megszámlálhatatlan közül, amiért töröltem és kerülöm a facebook és társait.
Már 2012-ben megmondtam, hogy a FB egy kalap szar, egy bugokkal teli fostalicska, megbízhatatlan.
És hiába, a mai napig vannak, akik fontos ügyeket intéznek rajta.
Nem tudom. Én ezeket a hibákat nem tapasztaltam. Mondjuk én biztonságosan használom.
A Facebookot azért túlzás ennyire szidni. Sok vállalkozó ott hirdeti magát, mivel ott érdemes vagy az Instán.
A világon mindenhol használják azért csak tudnak valamit ezeknek az oldalaknak a készítői.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!