Randi utan kozolte a srac hogy nem vonzodik hozzam. Mi lehet a baj velem???
Az első számú baj talán, hogy így teszed fel a kérdést.
Lehet, hogy inkább így kellet volna: "Mi lehet a baj vele???"
Amúgy nem vonzódik mindenki mindenkihez, ez már csak így van. Menni kell tovább rendületlenül. A randizás nem méznyalás. (Na jó, néha azért igen.)
:-)
Miért lenne bármi baj csak mert egy ember nem vonzódik hozzád?
Meg egyébként ennyi információ megadásával milyen válaszokra vártál?
Ez van mikor instán a sok kanos 14 éves szarrá lájkolja a kis tini picsä csöcs villantós fossá sminkelt képeit.
Aztán a való életben kiderül hogy a jól beállított képek szart sem érnek.
Sajnos a mai csajok 90%-a ilyen, szarrá filterezett, rommá sminkelt kacsa szájjal pózoló képekkel akarnak bevágódni.
Aztán mikor élőben meglátja valaki az igazi arcát, persze hogy egyből elmegy a kedve.
8as vagy inkább a normális kinézetű nőkre már fel se izgul mert neki az ilyen kacsaszájú, agyonsminkelt, kidobott mellű p.csa kell. :-D
Valljuk be mindkét félnek vannak irreális elvárásaik.
Az ilyen instán nevelkedett p.csöktől sokat ne várj. Legalább kérdező örülj neki ha több időt nem pazaroltál rá. 1.randi után elmondta. Nekem volt olyan aki hetekig hitegetett aztán szó nélkül lépett le. Majd azt láttam, hogy talált mást. Te jobban jártál. Az érzelmi hitegetés sokkal rosszabb.
Szia. Nekem is volt olyan első randim ahol egy nagyon szép lánnyal találkoztam. Én a férfiak közt erős egyesre értékelném magam, a hölgy kinézetre kb 7es volt.
Nárcisztikus, anyagias,felelőtlen, hanyag, ostoba nő volt. Ezért miután 2órán keresztül beszéltem hozzá ő meg netto 50percet a telefonját bámulta felálltam és megmondtam neki,hogy ne haragudjon,de köztünk nem lesz semmi mert nem érzem a szikrát.
Az első randi arrol szol,hogy megtudd lesz e második. Olyan mint egy próbanap az uj munkahelyen. Még büntetlenül azt mondhatja bármelyik fél,hogy neharagudj nem fog menni.
Ronda férfiként megtanultam helyén kezelni az elutasítást,de hidd el nőként neked nehezebb dolgod lesz. Nő barátaim azt mesélik,hogy egyes srácok hónapokig megjátszák magukat csak,hogy bejussanak a barlangodba. Te szerencsés voltál nem használtak ki. Neked inkább az 1alkalmas barlangászokat kell megtanulni kiszürni és elutasítani nem bántó módon.
Sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!