Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Mik a tapasztalataitok puncs.h...

Mik a tapasztalataitok puncs.hu-ról?

Figyelt kérdés

Csak erdeklodom.Tudom hogy egy huspiac kb az egesz csak erdekel hogy ez tenyleg valos e, az erdekelne leginkabb hogy noi szemszogbol milyen ez az egesz.

Aki volt mar ilyen talalkozon vagy nevezzuk randinak,mik a tapasztalatai?

Hogyan ment ez az egesz?

Nem szeretnek vitat inditani meg semmi,csak kivancsi vagyok hogy hogy mukodik sugar babynek lenni.

2020. aug. 18. 00:22
1 2
 11/17 anonim válasza:

Köszönöm.

Váljék egészségére a szarkazmus is.

2023. jan. 26. 01:20
 12/17 anonim válasza:

Puncs.hu meg Tinder....ez a jövő vicc.

Internet teljesen szétcseszte a világot....

2023. jan. 26. 08:06
 13/17 anonim válasza:
Én felmennék erre a puncsra de utálom a pénzvadász aranyásó nőket. Lenézem az ilyeneket hogy nem tudnak önerőből boldogulni.
2023. jan. 27. 09:52
 14/17 anonim válasza:

Mint korábban leírtam, mindenki maga írja le a bemutatkozáskor, hogy mit vár/keres.

Nyilván vannak aranyásó nők fent, és szélhámos férfiak. (Is)

Ezt a helyén kell kezelni.

Én is kaptam méltatlan, szexuális ajánlatokat, volt, amelyiket a megfelelő stílusban elutasítottam, és volt, amire nem is válaszoltam....úgysem értette volna a címzett, mi a bajom.

Én már a bemutatkozó szövegemben pontosítottam az elvárásokat, és azt is leírtam, hogy nem anyagi okokból vagyok ott, hanem emberi értékek mentén képzelem a terveim.

Aki tud olvasni, ebből ért.

Emiatt nyilván sokan rám sem írtak, mert tudták, hogy felesleges.

Akivel elindult a kommunikáció, és ugye, egy valakinél találkozó is lett, kivétel nélkül intelligens, disztingvált volt.

A való világban is bele lehet szaladni vállalhatatlan férfiakba, nőkbe, itt ezt már a személyes találkozó előtt ki lehet védeni.

A "tipikus" sugar "puncs" jellegű kapcsolatokról nem tudok nyilatkozni.

Gondolom ott minden alku, kompromisszum kérdése.

2023. jan. 29. 20:44
 15/17 anonim válasza:
Még mindig nem értem a logikád.Puncsra felmész a sok beteg elferdült ember közé hogy találj egy értékes valakit, és közben a pénz sem érdekel. Fura nekem ez az egész.
2023. jan. 29. 23:22
 16/17 anonim válasza:

A sok, beteg, elferdült ember megkeresése túlzás.

Inkább úgy mondanám, hogy rámírt pár olyan figura, aki egyértelműen nem tudott disztingválni, és akár rögtön, elég meredek szexuális ajánlatot tett, de ezt helyén kell kezelni.

Mint ahogy az utcán is jöhet velem szembe hajléktalan, ettől még viszont én nem fogom magam csövesnek gondolni.

Tehát vagy kaptak egy elutasító választ, (az is semleges volt pl."nem erre gondoltam") vagy ha érezhetően nagyon primitív lehetett a megkereső fél, nem is válaszoltam. Minek is?

Úgysem értené az ilyen, hogy miért kifogásolható, ahogy viselkedik.

Mint írtam elég határozottan, és eléggé pontosan leírtam az elvárásaim.

Kivétel nélkül diplomás, vagy komoly beosztásban dolgozó, akár saját cégét vezető férfiak írták rám.

Ha nem érted a logikám, akkor itt világos lesz.

Elfoglalt vagyok, nincs sok időm, abban a kevés időmben pedig nem biztos, hogy ilyen jól pozicionált, sőt, bármilyen emberekkel lehetőség volna ismerkednem.

Évek óta azonos a baráti köröm, a mozgásterem, esélyem sem lett volna új arcokat látni.

Saját ismerőseim tapasztalata alapján tudom, hogy a hagyományos társkeresőkön sokkal több a szélhámos, férfiből, nőből egyaránt.

Az, hogy itt olyan jelöltek is vannak, akik képesek, és tudnak áldozni egy kapcsolatra, hízelgő, és megnyugtató, de nekem ugye nem volt szempont.

Jól keresem (sőt, nagyon jól) ezért sem mernék máshol ismerkedni, mert tartok attól, hogy ha ezt csirkefogó férfi kiszagolja....kihasználhat.

Itt ettől abszolút nem tartok, persze, biztos itt is vannak csalók.

Ja, és ami fontos.

Kikötöttem, hogy nős férfiakkal nem akarok kapcsolatba kerülni, így annak a veszélye sem fenyeget, hogy bujkálni kéne, vagy méltatalan helyzetbe kerülök.

Nem igazán tudom elfogadni az alaptalan kritikát....

Mindent lehet jól, vagy rosszul csinálni.

Ezt speciel ésszel is kell.

Nekem érdemi ismertséget hozott az életembe, az anyagias megfontolások kizárásával, és bátran elmondhatom, hogy akár több is lehet belőle.

Én egy ilyen emberrel, a saját mozgásteremen belül sosem tudtam volna összefutni.

2023. febr. 2. 15:05
 17/17 anonim válasza:
En sugardaddy vagyok aki akar sugarbabym lenni irjon
2023. febr. 12. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!