Lányok, nők, tényleg elviselhetetlen lennék emiatt? F25
Más meg a kocsikról vagy a számítógépes játékairól beszél, szerintem ha jön a szerelem ez nem lehet kizáró ok.
Viszont jön a fordított helyzet, te mit szólnál ha a párod mindig a sminkelésről, műszempilláról és a körmeiről beszélne?
És nem, ez csak egy elgondolkodtató kérdés, hogy te hogyan reagálnál esetleg erre.
Szerintem vonzó, ha egy férfi hozzá tud szólni akár a focihoz, akár az autóversenyhez, vagy bármely sportban tájékozott.
Persze gondolom nem egyfolytában csak ez a témád.
Én pl. akkor kapom fel a fejem mikor egy férfi tök jártas a házimunka témában, (mosás, főzés praktikák 😉)
Én meg a motorversenyt imádom és a Barcelonát, valamint nagyon szeretek olvasni.
Barátom kézilabdás és semmilyen technikai sportot nem szeret, és olvasni sem.
Amikor én meccset nézek vagy motorversenyt, akkor ő kockul. Amikor ő kockul, én olvasok.
Mégsincs semmi gond ezzel. Azért, mert együtt vagy valakivel, van egy olyan személyes tér, amit meg kell tartani magadnak, nem lehet mindig mindent együtt csinálni.
Közös témák, vonások úgy is vannak. Pl mindketten szeretjük a törit és a magunk módján egészen konyítunk hozzá. És sokat főzünk együtt.
Igen, mert azért nem érdekel engem nem csak a foci, hanem más versenysport sem, mert egyáltalán a versengést negatív, embertelen dolognak tartom.
Tehát ez értékrendbeli, világképbeli ellentét.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!