Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Lányok, nők, tényleg elviselhe...

Lányok, nők, tényleg elviselhetetlen lennék emiatt? F25

Figyelt kérdés
Kiskorom óta imádom a focit, minden formában. Heti 2x focizom, hétvégente 2-3 jobb meccset megnézek tv-ben, esetleg valamelyik hétköznap este is, ha van, emellett tippmixelek rendszeresen és sokat beszélek a fociról. Fifa videójátékról már leszoktam. Persze van életem a foci mellett és tudom, hogy vannak fontosabb dolgok is. Elviselhetetlen lennék egy olyan nő számára, akit nem érdekel a foci?😧 f25
2020. aug. 2. 22:19
 1/8 anonim válasza:
Mivel én rettenetesen utálom a focit, tuti agybajt kapnék melletted.
2020. aug. 2. 22:31
 2/8 anonim válasza:
Hát nem vagyok oda a fociért, de nyilván tekinettel lennék arra, hogy szereted. Ha ez nem gátolna minket semmiben nem zavarna, lehet még megpróbálnék is nyitni a téma felé.
2020. aug. 2. 22:37
 3/8 anonim válasza:

Más meg a kocsikról vagy a számítógépes játékairól beszél, szerintem ha jön a szerelem ez nem lehet kizáró ok.

Viszont jön a fordított helyzet, te mit szólnál ha a párod mindig a sminkelésről, műszempilláról és a körmeiről beszélne?

És nem, ez csak egy elgondolkodtató kérdés, hogy te hogyan reagálnál esetleg erre.

2020. aug. 2. 22:38
 4/8 anonim válasza:
Tuti bejönnél annak a lánynak, aki szintén szereti focit! Megtalálod majd a zsánered.
2020. aug. 2. 22:38
 5/8 anonim válasza:

Szerintem vonzó, ha egy férfi hozzá tud szólni akár a focihoz, akár az autóversenyhez, vagy bármely sportban tájékozott.

Persze gondolom nem egyfolytában csak ez a témád.

Én pl. akkor kapom fel a fejem mikor egy férfi tök jártas a házimunka témában, (mosás, főzés praktikák 😉)

2020. aug. 2. 22:42
 6/8 anonim válasza:

Én meg a motorversenyt imádom és a Barcelonát, valamint nagyon szeretek olvasni.

Barátom kézilabdás és semmilyen technikai sportot nem szeret, és olvasni sem.

Amikor én meccset nézek vagy motorversenyt, akkor ő kockul. Amikor ő kockul, én olvasok.

Mégsincs semmi gond ezzel. Azért, mert együtt vagy valakivel, van egy olyan személyes tér, amit meg kell tartani magadnak, nem lehet mindig mindent együtt csinálni.

Közös témák, vonások úgy is vannak. Pl mindketten szeretjük a törit és a magunk módján egészen konyítunk hozzá. És sokat főzünk együtt.

2020. aug. 2. 23:46
 7/8 anonim válasza:

Igen, mert azért nem érdekel engem nem csak a foci, hanem más versenysport sem, mert egyáltalán a versengést negatív, embertelen dolognak tartom.

Tehát ez értékrendbeli, világképbeli ellentét.

2020. aug. 3. 03:41
 8/8 anonim válasza:
Mar ezt a leirast is megerolteto volt elolvasnixdd
2020. aug. 3. 09:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!