Mennyire normális a mai világban ha az ember még húsz felett is egyedül van?
Figyelt kérdés
Rossz egyedül lenni, de annyira nehéz a pártalálás. Néha nagyon szomorú tudok lenni emiatt, főleg ha más hasonló korút párban látok. Vannak olyan volt osztálytársaim akiknek már gyerekük van, igaz hogy még korai szerintem 22-23 évesen. Ezektől nagyon magam alá tudok kerülni. Meg itt is szoktam olvasni hogy vannak akik már 15 éves koruk óta együtt vannak és húszon pár évesek. Nekem még senkim nem volt:(
Mennyre örülnék ha már nekem is lenne több éve barátnőm, de nekem még várnom kell rá, és megküzdeni a sok csalódással, és felszínes lányokkal.
2020. aug. 2. 20:56
11/13 anonim válasza:
nőgyűlölő gykkér...
2020. aug. 21. 17:21
12/13 anonim válasza:
11.te sem vagy piskóta
2020. aug. 25. 09:37
13/13 anonim válasza:
Ki a nőgyülölö gyökér?
Azt nem írtad kire gondolsz
2020. aug. 25. 11:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!