Mennyire normális a mai világban ha az ember még húsz
felett is egyedül van?
Figyelt kérdés
Rossz egyedül lenni, de annyira nehéz a pártalálás. Néha nagyon szomorú tudok lenni emiatt, főleg ha más hasonló korút párban látok. Vannak olyan volt osztálytársaim akiknek már gyerekük van, igaz hogy még korai szerintem 22-23 évesen. Ezektől nagyon magam alá tudok kerülni. Meg itt is szoktam olvasni hogy vannak akik már 15 éves koruk óta együtt vannak és húszon pár évesek. Nekem még senkim nem volt:(
Mennyre örülnék ha már nekem is lenne több éve barátnőm, de nekem még várnom kell rá, és megküzdeni a sok csalódással, és felszínes lányokkal.
Jajj hát ezt nagyon aranyosan fogalmaztad meg xd Ne aggódj szerintem valahol mindenkinek van párja. Biztos zavar, de azt tanácsolom inkább próbálj ismerkedni, nyitott lenni az emberek felé. Vannak szerencsések akik már korán találtak hozzájuk illő embert, de inkább várj és legyél türelmes minthogy csak azért legyél együtt valakivel, hogy ne legyél egyedül. Próbálj ki esetleg társkereső oldalakat hátha szerencséd lesz vagy haverokkal, barátokkal eljárni ide oda :D
2020. aug. 2. 21:10
2/13 anonim válasza:
Hát nem is így lesz barátnőd, az biztos. Nem is úgy, ha bulizol, piálsz, úgy csak alkalmi kapcsoltok születnek. Jobban jársz, ha józanul ismerkedsz józan emberekkel. Munkahelyen, suliban, neten, akárhol. Csak ne letámadd, szépen. Meglásd, máris lesz barátnőd.
2020. aug. 2. 21:11
3/13 anonim válasza:
Nem vagy egyedül, én is így vagyok. 20 évesen még nem volt komoly párkapcsolatom. Bár lehet én is tehetek erről. De azért nem adom fel mert hátha elkap aztán semmi másra nem fogok tudni gondolni. Még azt szoktam hallgatni, ahogy a nagypapám ismerkedett meg a nagymamámmal. Először azt figyelte ki az a lány ott akit látott? És aztán vette a bátorságot elkezdett vele beszélgetni, és mindketten elkezdték érdekelni egymást. Végül kiteljesedett a szerelmük. Aztán azóta 52 éve házasok, van 2 gyerekük, 3 unokájuk. Ha az segít akkor kérdezd meg a családtagod egyikétől hogy ismerte meg a párját. Hátha az segít, ha ilyen forrásból merítesz ötletet.
2020. aug. 2. 21:52
4/13 anonim válasza:
hát egy ilyen rinyagép kinek kéne? ahelyett h telesirod a parnad a nemletezo jovobeli csalodasaid miatt mondjuk tarskeresozzel. lol .
2020. aug. 2. 23:55
5/13 anonim válasza:
Halli.
Hogy nézel ki kérdező hány éves vagy?
2020. aug. 3. 04:25
6/13 anonim válasza:
22 évesen volt az első kapcsolatom. Előtte semmi, még tinis hülyeségek se.
A barátnőmet aki hamarosan a feleségem lesz, 28 évesen ismertem meg.
Azok, akik az osztályomból 18-20 évesen szültek meg házasodtak szinte mind 5-10 évvel néznek ki többnek nálam és ez 30 évesen már nem bók. A legtöbb esetben vagy a nagyi neveli a kicsit vagy a szülők idegroncsok.
Szerintem 35 alatt nyugodtan randizz, éld az életedet, ne akarj korán gyereket.
2020. aug. 5. 17:27
7/13 anonim válasza:
szerintem ez normális
2020. aug. 5. 21:48
8/13 anonim válasza:
Rossz korban születtél.Pokoli nehéz a dolog,de ez nem csak a te hibád. Ilyen a világ. Régen nem a kinézet számított.Kegyetlen hiénák a lányok.
2020. aug. 19. 22:36
9/13 anonim válasza:
Régen nem a kinézet számitot hanem a pénz ,az sokal rosszabb nem!
Régen sokal rosszabb volt minden mert akkor érdek kapcsolatok voltak és apu döntöte ep kihez mész hozá ahoz akinek pénze volt és te nem választhatál ennyi,szerintem akkor ezerszel rosszabb volt.
Kettő miért lenne a lanyokal gond kedves fiúk ti vagytok akik a külsőre mentek nem a lányok ,és minden nőt csak kihasználtok csak dug.. akartok vele és semmi mást.
2020. aug. 20. 06:08
10/13 anonim válasza:
A mai férfiak szánalmasak ilyen téren nem a nőket kell szidni magadba kell nézni ennyi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!