Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Ha letiltotta a tinter a...

Ha letiltotta a tinter a telefonszamomat es a fiokomat hogy van mos ujraregisztralni? Vegyek neki egy uj simet es tegyem addig a teloba?

Figyelt kérdés
Mielott nekem estek tul sokszor raktam ujra. De konkret megoldast meg nem kaptam. Koszi szepen.:)
2020. júl. 26. 19:10
 1/6 anonim válasza:
Új szám kell. Nem feltétlen kell új sim, lehet a szolgáltatónál számcserét kérni, persze akkor a régi elvész.
2020. júl. 26. 19:12
 2/6 A kérdező kommentje:
Biztos jo ez? Mert probaltam a csaladban egy masik telefont simmel. Az en telomrol mertem oda az sms-t es kapasbol tiltotta. :/
2020. júl. 26. 19:20
 3/6 A kérdező kommentje:

Neztem kozben a telekomnal olcsobb egy uj sim mit a teleoszam csere. Elobbi alig egy ezres.

Van meg itthon egy vodas kartya amit akkor kaptam amikor vettem a telefonom de azt meg hiaba aktivaltam nem ment ra sms.

2020. júl. 26. 19:24
 4/6 anonim válasza:

Szia!

Használhatsz virtuális telefonszámokat is.

2020. júl. 26. 20:28
 5/6 A kérdező kommentje:

Errol irnal kicsit hogy mukodik?

Amugy jol megbonyolitottak ezt a tindert. Meg en voltam hulye mert lejart az elofizetesem es mielott lejart ujraakartam inditani ezt sikerult ketszert mert elsore nem volt az igazi. :D

2020. júl. 26. 20:44
 6/6 A kérdező kommentje:

Ez egy vicc. Regisztráltam volna a vodás kártyával és rögtön tiltást adott.

Újra kellene tenni a telefont vagy a wifit szúrja ki hogy ugyanaz?

2020. júl. 27. 00:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!