Fiúk, férfiak! Ti nálatok okosabb, butább vagy veletek kb. azonos értelmiségi szinten levő lányt kerestek magatoknak? Számít ez nektek egyáltalán?
Figyelt kérdés
Meglehet, hogy a fiúk félnek közeledni hozzám, mert az átlagosnál intelligensebb vagyok? Hozzáteszem, a külsőmmel nincs probléma.
20/L
2020. júl. 23. 22:05
11/14 anonim válasza:
Szerintem teljesen mindegy, hogy a nő vagy a férfi az intelligensebb. A lényeg hogy ne legyen köztük túl nagy szakadék. Ha az egyik fél teljesen más intelligenciaszinten van, akkor például kevesebb lesz a közös téma, nehezebben beszélgetnek egymással a felek és ez a kapcsolat rovására mehet.
2020. júl. 24. 14:51
12/14 anonim válasza:
Mindenképpen nagyjából ugyanolyan intelligens legyen, miért?
Nem szeretnék egy nálam sokkal kevésbé intelligenssel összejönni, aminek következménye, hogy nem várom el, hogy egy sokkal intelligensebb ember velem jöjjön össze.
2020. júl. 24. 15:15
13/14 anonim válasza:
Nagyjából egy szint, de nekem elsősorban az érzelmi intelligencia (EQ) a fontos. Magyarul hogy érett legyen, támogató, gondoskodó, és természetesen ez a részemről is elvárható felé :)
19/F
2020. júl. 25. 13:48
14/14 anonim válasza:
Nekem nagyon is számít, hogy magas intelligenciája legyen. Ez vonz engem. Nemcsak az EQ...
2020. aug. 9. 00:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!