Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Ki merne ezek alapján randit...

Ki merne ezek alapján randit kérni tőlem komoly szándékkal? 24/N

Figyelt kérdés

Elsősorban beszélgetek.

MÁSODSORBAN IS. Aztán majd elválik.

Röviden: főzni tudok, jogsim van.

Akkor ennyi ugye, mehetünk is gyűrűért. Ja nem. Soha! Gyerek nemkülönben. Ez a legfontosabb amiben egyeznünk kell. Második: cigi, szenvedélybetegek, extra öltözködési stílus kizáró ok, alkohol is csak mértékkel. Amennyiben uralkodó típus vagy, sok bajunk lesz egymással, én az egyenlő felek felallást részesítem előmyben. Alapvetően nem várok túl sokat, nincsenek nagy igényeim.

Mit jelent ez? Nem kell vásárolgatnod, nem vagyok ékszermániás, ha nagy ritkán vétel lesz, akkor kizárólag a jelenlétemben, hogy tuti jó legyen. Na jó, egyszer azért meglephetsz ;) Nem kell étterembe hordanod, inkább az "egész évben spórolok mindennel így elmegyek egy tengerparti nyaralásra" híve vagyok. Smikeléssel eszem ágában nincs foglalkozni reggelente, de amúgy sem, csak alkalmakkor vagy ha néha rámjön. Ettől eltekintve adok magamra, szerintem jó ízlésem van, bár ezt döntsd el te: [link]

(nem vagyok szőke, tudom sokan szeretitek)

Azt remélem nem kell mondanom, hogy akinek a tisztelet szóval bajai vannak, az repül. Nem várom el, hogy ajtót nyitogass előttem mert szerencsére én is képes vagyok rá, de morcos leszek ha összekeversz a kocsmás haveroddal. Mit preferálok távolságot illetőleg: Min 1 órás max 1.5 órás autóút. Igen jól olvastad, nem szeretem ha közel vagy hozzám a kezdetek kezdetén. Kell a szabadságom, ez a 3. legfontosabb, ahogy tisztában vagyok azzal is, hogy neked az első szerelmed lehet a munkád vagy az anyukád, vagy mindkettő, én meg csak utána. Szerintem ez a pont jól felnyomja az értékem. 😀 A távolsági preferancia, nyilván változhat valamelyest ha nagyon belédbolondulok. Szabadság szempontjából amíg nem élünk egy fedél alatt, ne várj tőlem napi szintű beszélgetést. Sőt, olykor több napra is szeretnék "szabit kivenni". Nekem így kényelmes. Masszírozásban nagyon jó vagyok, hátul meg csak egy dolog jöhet és kifelé. .. Tőlem akár bármelyik nővel elmehetsz munkavacsorára, vagy ami adódik, de ha flörtölni kezdesz, az már szakító ok. Ezek alapszinten.

2020. júl. 22. 14:32
1 2 3 4
 31/39 anonim válasza:

Én simán! Iszonyat bejött a dumád, bocs szöveged! Szimpatikus!

Ezt az egyet viszont, nem értem :"Gyerek nemkülönben"

Kérek szépen egy randit! 😉

2020. júl. 22. 21:00
 32/39 anonim válasza:
Kicsilány! Iszonyat sokat kell még tapasztalnod és változnod, hogy egy igazi pasi nőként tekintsen rád. 1-2 hóbortod még megbocsájtható, de alap dolgokkal nem vagy tisztában! Nem véletlenül nem kellesz a kutyának sem!(Előző nyomi és tsai nem számítanak)
2020. júl. 22. 21:52
 33/39 Barnabas333 válasza:
Ez egy troll férfi, de dícséretes a részletesség amit írt...
2020. júl. 23. 00:59
 34/39 anonim válasza:

33: Nagyon sanszos, hogy troll. :)

Elég sok középkorú női ismerősöm van akik vagányak/belevaló csajok, de egyiknek sincs (ennyire) bicskanyitogató stílusa. Bár lehet, hogy az anonimitás felbátorít. :)

2020. júl. 23. 09:25
 35/39 anonim válasza:
Ez kamu volt, már törölte is magát.:))))
2020. júl. 23. 10:02
 36/39 anonim válasza:
Sok kiéhezett veréb most mit szól, akik egyből jelentkeztek nála?:)
2020. júl. 23. 10:37
 37/39 anonim válasza:

Komoly társkeresés lehetett ha már törölte is magát😂

Sajnos egyre több itt az unatkozó trollkodó ember,bár gondolom ez a nyári szünet miatt van

2020. júl. 23. 11:28
 38/39 anonim válasza:

Ezért ne ismerkedjetek itt én azt mondom, kamu az összes.:)

Mekkora monológot írt, aztán tipli.

Ki kell menni terepre!

2020. júl. 23. 18:15
 39/39 anonim válasza:
Pedig én kértem volna tőle egy randit, elvittem volna valami jó drága étterembe, telizabáltam volna magam, aztán otthagytam volna a francba :D
2020. júl. 24. 14:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!