Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Ki merne ezek alapján randit...

Ki merne ezek alapján randit kérni tőlem komoly szándékkal? 24/N

Figyelt kérdés

Elsősorban beszélgetek.

MÁSODSORBAN IS. Aztán majd elválik.

Röviden: főzni tudok, jogsim van.

Akkor ennyi ugye, mehetünk is gyűrűért. Ja nem. Soha! Gyerek nemkülönben. Ez a legfontosabb amiben egyeznünk kell. Második: cigi, szenvedélybetegek, extra öltözködési stílus kizáró ok, alkohol is csak mértékkel. Amennyiben uralkodó típus vagy, sok bajunk lesz egymással, én az egyenlő felek felallást részesítem előmyben. Alapvetően nem várok túl sokat, nincsenek nagy igényeim.

Mit jelent ez? Nem kell vásárolgatnod, nem vagyok ékszermániás, ha nagy ritkán vétel lesz, akkor kizárólag a jelenlétemben, hogy tuti jó legyen. Na jó, egyszer azért meglephetsz ;) Nem kell étterembe hordanod, inkább az "egész évben spórolok mindennel így elmegyek egy tengerparti nyaralásra" híve vagyok. Smikeléssel eszem ágában nincs foglalkozni reggelente, de amúgy sem, csak alkalmakkor vagy ha néha rámjön. Ettől eltekintve adok magamra, szerintem jó ízlésem van, bár ezt döntsd el te: [link]

(nem vagyok szőke, tudom sokan szeretitek)

Azt remélem nem kell mondanom, hogy akinek a tisztelet szóval bajai vannak, az repül. Nem várom el, hogy ajtót nyitogass előttem mert szerencsére én is képes vagyok rá, de morcos leszek ha összekeversz a kocsmás haveroddal. Mit preferálok távolságot illetőleg: Min 1 órás max 1.5 órás autóút. Igen jól olvastad, nem szeretem ha közel vagy hozzám a kezdetek kezdetén. Kell a szabadságom, ez a 3. legfontosabb, ahogy tisztában vagyok azzal is, hogy neked az első szerelmed lehet a munkád vagy az anyukád, vagy mindkettő, én meg csak utána. Szerintem ez a pont jól felnyomja az értékem. 😀 A távolsági preferancia, nyilván változhat valamelyest ha nagyon belédbolondulok. Szabadság szempontjából amíg nem élünk egy fedél alatt, ne várj tőlem napi szintű beszélgetést. Sőt, olykor több napra is szeretnék "szabit kivenni". Nekem így kényelmes. Masszírozásban nagyon jó vagyok, hátul meg csak egy dolog jöhet és kifelé. .. Tőlem akár bármelyik nővel elmehetsz munkavacsorára, vagy ami adódik, de ha flörtölni kezdesz, az már szakító ok. Ezek alapszinten.

2020. júl. 22. 14:32
1 2 3 4
 1/39 anonim válasza:
Ismerve ezt az oldalt, teljesen mindegy, hogy valójában ki hogy áll ahhoz, amit leírtál, már most kaptál száz privátot. :D
2020. júl. 22. 14:37
 2/39 anonim válasza:
Én mernék, ez eddig mind rendben van. Viszont ahhoz, hogy randit kérjek, ez még elég kevés info rólad!
2020. júl. 22. 14:40
 3/39 anonim válasza:
Kellenél a francnak.
2020. júl. 22. 15:12
 4/39 anonim válasza:
Egy jó nő nem itt keresgél szerintem. Egy átlagos annál inkább.
2020. júl. 22. 15:21
 5/39 anonim válasza:
Flegma pitsa
2020. júl. 22. 15:22
 6/39 anonim válasza:
Nekem offos lennél a gyerek miatt, amúgy sima lenne.
2020. júl. 22. 15:24
 7/39 anonim válasza:
Hát, hetero nő vagyok, de nem vagy szimpi.
2020. júl. 22. 15:31
 8/39 anonim válasza:

"Ki merne ezek alapján randit kérni tőlem"

Ez már alapból olyan szöveg, ami alapján különlegesnek gondolod magad, ehhez még hozzá járul a kifejtésed is. Engem kifejezetten taszít az írásod, egyszerre kelt bennem irántad szánalmat és undort. Ha annyira nagy számnak tartod magad, akkor miért Gyakorin próbálsz komoly kapcsolatot keresni? Ráadásul ilyen irritáló szöveggel tényleg pcsának tűnsz.

2020. júl. 22. 15:32
 9/39 anonim válasza:

Vegre egy talpraesett no, akinek vannak konkret elkepzelesei es nem csak sodrodik az arral, ugy nekivagva egy kapcsolatnak, hogy lesz ami lesz. Szerintem korrekt elvarasaid vannak, az meg, hogy ezt milyen stilusban irod le, az a te dolgod, legalabb stilusod van :)

F25

2020. júl. 22. 15:37
 10/39 anonim válasza:

A napi szintű beszélgetés, és gyerek hiánya sajnos kizáró ok, egyébként egész fullos lennél.

22/F

2020. júl. 22. 15:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!