Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Keresem az alábbi hölgyet,...

Keresem az alábbi hölgyet, van kedved beszélgetni?

Figyelt kérdés

Most gondolom vártátok a sablonszöveget, hogy légy szép kedves meg hasonlók... Ezek túl relatív dolgok. Mindenki lehet szép és jobb esetben mindenki kedves azzal akit szeret. Szóval azt a hölgyet keresem, aki vágyik egy jó kis beszélgetésre egy olyan sráccal aki kissé bolondos (legalábbis ezt mondják), szeret elvont témákról beszélni, vagy éppen bármilyen tudományos témáról. imádja a zenét. Néha kockulok is egy keveset. (ne legyél yasuo main) Csak viccelek nyilván abszolút nem meghatározó dolog. :D De igazából bármilyen témáról szívesen beszélgetek. (Nyilván például a sminkeléshez és hasonlókhoz nem fogok tudni érdemi hozászólást írni, de ha valaki nagyon késztetést érez magában meghallgatom ezer örömmel.) Ja igen, olyan 20-25 év körüli korosztályban keresem a beszélgetőpartnert. (alkudni reális keretek között ér :)) Jómagam 24 éves férfi vagyok.

Szerintetek melyik a legjobb?

2020. júl. 21. 11:13
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
De mond már el légyszives hogy mi? Írd le ha normálisan megfogalmaztad volna elfogadom a véleményed, netán figyelnék is rá legközelebb... De ez így nem vélemény ez csak kötekedés semmi több. Te meg fogd fel (ha már így beszélünk) hogy oké lehet igazad van szánalmas amit írtam, de amit most te csinálsz a ugyanolyan szánalmas, csak én veled ellentétben meg is indokoltam hogy miért.
2020. júl. 21. 13:22
 12/15 anonim válasza:
Miért lenne kötekedés? :D Oké, ignorálni akarod, hogy negatív véleményt kaptál, totál nem érdekel, te életed. Ha ignorálod se hat meg, hozzá szóltam, hátha látsz benne valamit. Nem sikerült, ez van.
2020. júl. 21. 13:28
 13/15 anonim válasza:

Nem azt mondtam hogy ne lennél esetleg egy jólelkű srác, vagy hogy szar ember lennél. Nem kritizáltalak téged, csak leírtam hogy ez szánalmas.

Egy ilyen szöveget leírni mint ami a kérdésben van, ember, ez 17 évesen is épphogy csak elmegy, de egy felnőtt érett férfinél semmiképp nem.

Nem nyáladzani kell, meg yasuo maines poénokat írni. Ez belefér, később, de ismerkedésnél ez így elég gáz. A szépség relatív dolog is. Mindenkinek más a szép az igaz, de azért mindig van egy határ hogy mi is a szép.

És mégegyszer mondom, nem azt mondtam hogy szar ember vagy, sőt, jóérzésű ember lehetsz az alapján ahogy írsz, simán csak éretlen még.

2020. júl. 21. 13:34
 14/15 A kérdező kommentje:
Na látod ha így normálisan leírtad volna elsőre.. nem pedig így "Picit szánalom csóri srác :D" akkor ahogy te fogalmaztál volna láttam volna benne valamit. Ezt így teljes mértékben elfogadom. Nincs azzal semmi baj ha valakinek negatív véleménye van.
2020. júl. 21. 13:38
 15/15 anonim válasza:

Kérdezővel teljesen egyetértek, elég gázok a hozzászólások. :P

A leírás meg szerintem rendben lenne ha egy magadhoz hasonló embert keresnél társalogni, ismerkedni.

Bár te hölgyet keresel így tényleg nem ez a legjobb módja.

Én is itt találtam meg a barátnőmet és több szép lánnyal is felvettem a kapcsolatot tehát egyáltalán nem lehetetlen a dolog.

Üdv: egy op Brand mid main. :3

2020. júl. 22. 08:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!