Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Keresem az alábbi hölgyet,...

Keresem az alábbi hölgyet, van kedved beszélgetni?

Figyelt kérdés

Most gondolom vártátok a sablonszöveget, hogy légy szép kedves meg hasonlók... Ezek túl relatív dolgok. Mindenki lehet szép és jobb esetben mindenki kedves azzal akit szeret. Szóval azt a hölgyet keresem, aki vágyik egy jó kis beszélgetésre egy olyan sráccal aki kissé bolondos (legalábbis ezt mondják), szeret elvont témákról beszélni, vagy éppen bármilyen tudományos témáról. imádja a zenét. Néha kockulok is egy keveset. (ne legyél yasuo main) Csak viccelek nyilván abszolút nem meghatározó dolog. :D De igazából bármilyen témáról szívesen beszélgetek. (Nyilván például a sminkeléshez és hasonlókhoz nem fogok tudni érdemi hozászólást írni, de ha valaki nagyon késztetést érez magában meghallgatom ezer örömmel.) Ja igen, olyan 20-25 év körüli korosztályban keresem a beszélgetőpartnert. (alkudni reális keretek között ér :)) Jómagam 24 éves férfi vagyok.

Szerintetek melyik a legjobb?

2020. júl. 21. 11:13
A kérdező szavazást indított:
Szerintem a "Valaki beszélgetne velem?"-nél nem kell több.
Kell egy kis kifejtés a kérdés alá hogy kit keresel.
A troll kérdések és bemutatkozások tetszenek.
Lényegtelen szerintem itt nem lehet normálisan beszélgetni.
31 szavazat
1 2
 1/15 anonim válasza:
24 évesen még nagyon kisfiú vagy.
2020. júl. 21. 11:18
 2/15 A kérdező kommentje:
Szeretem mikor az emberek 5 mondatból tudják a másik teljes életét. Valaki megtaníthatná nekem, hogy ezt hogy kell, sok időt megspórolhatnék. Köszi :)
2020. júl. 21. 11:24
 3/15 anonim válasza:
Trollkodj,mindjárt jönne egy csomó komment.
2020. júl. 21. 11:54
 4/15 anonim válasza:
xddddd
2020. júl. 21. 12:03
 5/15 anonim válasza:
Picit szánalom csóri srác :D
2020. júl. 21. 12:40
 6/15 A kérdező kommentje:
Hát ha ez nektek szánalmas, ezek után nem csodálkozom hogy állandóan sírnak az emberek hogy nem lehet normális srácot találni, meg hogy ennyi az egyedülálló anya, mert manapság ha normális vagy az már nem menő csak a hülyék kellenek. Furcsa egy közösség ez itt... Valakinek van kedve beszélgetni? válasz: de hülye vagy, nincs életed stb... Ha kifejted tök komolyan válasz: hülye vagy nincs életed, szánalmas stb.. Ha poénkodsz válasz: hülye vagy nincs életed stb. Ha trolkodsz ugyanez... És akkor a válaszolóknak mért van élete? Minden percben ezt nézegetik kinek szólhatnak be... ez aztán élet :D Ja és cseppet sem szánalmas... De én vagyok a gyerekes meg a szánalmas.. Hát oké... és csodálkoznak hogy fogy a magyar népesség xd
2020. júl. 21. 12:50
 7/15 anonim válasza:

1. Nem biztos, hogy normális átlag srác vagy ha 6 sorban háromszor is leírod ezt.

2. Te nem vicces, humoros stb voltál, te nem beszélgető partnert keresel igazából, de ezt te is tudod jól.

3. Ez a fajta megfogalmazás mód+reakció is azt mutatja, hogy gyerekes vagy.

2020. júl. 21. 12:59
 8/15 A kérdező kommentje:
Ha te ettől jobban érzed magad, akkor legyen igazad. De eddig egyetlen konkrét érvet sem mondtál. Ezzel én is tudok érvelni bármire, hogy 6szor leírtad ezt? (mit is?) A normális emberek megpróbálnak meggyőzni vadidegeneket névtelenül hogy szánalmas? Ez is valami új definíció a normálisra. De ha ilyen a nem normális akkor inkább vagyok nem normális és gyerekes, aki nem szól le random idegen embereket egy fórumon. Mellesleg tudod a vita arrol szól hogy van egy téma, tény amiben nem értesz egyet a másikkal, ezt érvekkel személyeskedés nélkül próbálod igazolni. Ha vitázol valakivel az egy teljesen normális dolog. Te helyette rögtön személyeskedéssel kezdesz a témától teljesen függetlenül, csak hogy ismét belerughass valakibe és élvezhesd a "jaj de megmondtam most neki" érzést. Elég szomorú hogy sok ember szerint ez a normális.
2020. júl. 21. 13:14
 9/15 anonim válasza:
De fogd már fel hogy ez szánalmas.
2020. júl. 21. 13:19
 10/15 anonim válasza:

Igazából milyen személyeskedésről beszélünk, milyen vitáról? Te keltél ki magadból, hogy a "normális fiú" senkinek sem kell. Azért abba egyetértünk, hogy ez baromira nem így van.

Személyeskedést úgy elfogadom, bár nem hinném hogy az, hogy csak abba tudok belekötni amit írtál, mivel nem ismerlek. Így nézve nem hinném, hogy érintettem a személyed (külső, viselkedés, név stb):

Nem akarok jobb lenni nálad, három pontban leírtam, hogy ezzel a kérdéssel és a válaszoddal mi volt a probléma.

Okés, hogy ismerkedés témakör de hidd el, nem igazán működik. Tinder stb. működőképesebb.

2020. júl. 21. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!