Keresem az alábbi hölgyet, van kedved beszélgetni?
Most gondolom vártátok a sablonszöveget, hogy légy szép kedves meg hasonlók... Ezek túl relatív dolgok. Mindenki lehet szép és jobb esetben mindenki kedves azzal akit szeret. Szóval azt a hölgyet keresem, aki vágyik egy jó kis beszélgetésre egy olyan sráccal aki kissé bolondos (legalábbis ezt mondják), szeret elvont témákról beszélni, vagy éppen bármilyen tudományos témáról. imádja a zenét. Néha kockulok is egy keveset. (ne legyél yasuo main) Csak viccelek nyilván abszolút nem meghatározó dolog. :D De igazából bármilyen témáról szívesen beszélgetek. (Nyilván például a sminkeléshez és hasonlókhoz nem fogok tudni érdemi hozászólást írni, de ha valaki nagyon késztetést érez magában meghallgatom ezer örömmel.) Ja igen, olyan 20-25 év körüli korosztályban keresem a beszélgetőpartnert. (alkudni reális keretek között ér :)) Jómagam 24 éves férfi vagyok.
Szerintetek melyik a legjobb?
1. Nem biztos, hogy normális átlag srác vagy ha 6 sorban háromszor is leírod ezt.
2. Te nem vicces, humoros stb voltál, te nem beszélgető partnert keresel igazából, de ezt te is tudod jól.
3. Ez a fajta megfogalmazás mód+reakció is azt mutatja, hogy gyerekes vagy.
Igazából milyen személyeskedésről beszélünk, milyen vitáról? Te keltél ki magadból, hogy a "normális fiú" senkinek sem kell. Azért abba egyetértünk, hogy ez baromira nem így van.
Személyeskedést úgy elfogadom, bár nem hinném hogy az, hogy csak abba tudok belekötni amit írtál, mivel nem ismerlek. Így nézve nem hinném, hogy érintettem a személyed (külső, viselkedés, név stb):
Nem akarok jobb lenni nálad, három pontban leírtam, hogy ezzel a kérdéssel és a válaszoddal mi volt a probléma.
Okés, hogy ismerkedés témakör de hidd el, nem igazán működik. Tinder stb. működőképesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!