Mi a véleményetek arról, ha a pasi sokkal alacsonyabb sokkal mint a nő?
Hát elég furcsa a helyzet , viszont rendes srac.
De elképzeltem hogy mi van ha meg akarjuk majd csókolni egymást? Le kell guggolnom hozzá:D
Viszont adok esélyt az ismerkedésnek, de eléggé szokatlan a helyzet..
Nekem alacsonyabb a férjem, de csak pár centivel. Nekem is fura volt. Objektíve úgy gondolom, hogy nem számít, ki a magasabb, de mégis, a hagyományoktól nehéz elszakadni. Az is gyakran ott volt a fejemben, hogy majd mások biztos azt fogják gondolni, hogy azért választottam nálam alacsonyabb férjet, mert ilyen béna/értéktelen/stb vagyok és másnak nem kellettem. Ez nyilván nettó hülyeség, de nehéz az embernek kiverni a fejéből. Igazából soha senki nem szólt meg emiatt (de persze azt nem tudom, mások mit gondolnak, de nem is érdekel.)
Szóval ha mindkettőtök egészséges személyiség, tudjátok kezelni ezt a társadalmilag szokatlan helyzetet, akkor hajrá :-)
Azon múlik a kapcsolatod hogy ismeretlenek mit gondolnak róla? lehet hogy te vagy a magasabb, de mégis neked kéne felnőni.
Egyébként ha ilyent látok az utcán, pont semmit nem gondolok róluk. De mit szólnál ha fordított lenne a helyzet,és megtudnád hogy a srác ilyesmin agyal veled kapcsolatban? Egyébként meg vízszintesen kell csókolózni, úgy eltűnnek a vertikális különbségek.
"De megoldható"
Persze, hiszen semmiben nem különbözik a helyzet attól, mintha a férfi lenne magasabb.
ma 20:35
;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!