Neten hol lehet párkapcsolatot találni?
Élőben nem vagyok jó az isemrkedésben. Neten pár helyen próbálkoztam már, de komoly kapcsolat nem jött össze. Vagy a távolság miatt vagy pedig belsőre, kinézetre nem jött be a lány.
Már nagyon szeretnék végre egy lányt szeretni, és azt is hogy engem szeressenek.
23 éves vagyok.
Choices, The Sims FreePlay, Csábításból jeles
Google Store-ból tudod őket letölteni.
Szerintem az online ismerkedes igenis tud jo es eredmenyes lenni, de nem a tarskeresokon erdemes probalkozni, hanem az olyan oldalakon, mint peldaul ez, ahol ugy tudsz beszelgetest kezdemenyezni, hogy mar van valami kozos tema amivel kapcsolatban tudtok beszelgetest inditani, es nem a sablonos "sziamizu"-val kell kezdeni. Sok lannyal beszelgettem mar itt, volt akikkel huzamosabb ideig is, es volt akivel talalkoztunk is. Jelenleg is a valo eleten kivul itt ismerkedek eslosorban es szivesen beszelgetek barkivel :)
F25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!