Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Nincs villám, nincs kocsim,...

Nincs villám, nincs kocsim, de azért beszélgetnél velem?

Figyelt kérdés

még biciklim sincs, viszont van:

-gyertyafényes vacsora (nincs áram)

-hosszas esti csillaglesek (kissé foghíjjas a tető)

-hosszas kellemes zuhanyzások (igazábol nincs is tető)

-minden nap szappanopera/reality show nézés (tökéletesen átlátni a

szomszédhoz)

-esti koncertek (a másik szomszéd valószínűleg süket, no meg jómagam is

szoktam néha pengetni a balalajkát)

-rendszeres edzés (k*rva messze van a bolt)

Viccet félretéve ha valakinek van kedve írjon. :D 24/F

2020. júl. 13. 15:39
1 2 3 4
 21/35 anonim válasza:

Utolsó, szerintem mindenkinek más-más a humor érzéke. Főleg, ha le olvasható a kérdésről, hogy poénnak szánja. Ha, Te ezt így gondolod, akkor sajnálom hogy viccesnek gondoltam...bár nincs miért sajnálkoznom ezért.

Elfogadom a véleményed, még ha belekötésnek is szánod. :)

2020. júl. 17. 20:52
 22/35 A kérdező kommentje:
Ha annyira bunkó lennék már szarrá oltottam volna mindenkit akinek nem tetszett a kommentje, de szimplán nem érdekel... Igen és természetesen én vagyok agyilag zokni... nyilván nem az aki pár mondatból a rejtélyes képességével megmondja hogy bunkó és egyéb agyi problémákkal rendelkezem. Nem is értem a pszichológusok és a pszichiáterek minek szenvedik végig az egyetemet, mikor itt gyakorin biztos megtanítaná őket egy pár ember sokkal gyorsabban is :D
2020. júl. 17. 22:44
 23/35 anonim válasza:
Legalább kanalad van? :D
2020. júl. 18. 17:30
 24/35 anonim válasza:
villámom*
2020. júl. 18. 17:54
 25/35 A kérdező kommentje:
Kanalam az van :D
2020. júl. 19. 15:13
 26/35 anonim válasza:
Beszélgetett már veled álmaid nője?
2020. júl. 19. 15:14
 27/35 anonim válasza:
Előző, a kérdezővel a viLLágon mindenki beszélgetett, aki itt megszólalt. Én legalábbis ezt érzékelem. És lehetne kulturáltabban. Sokan sajnos itt eresztik ki a gőzt és kötekednek. A kérdező legalább eredeti. És korrekt! Ha csaj volnék, írnék neki. Jókat.
2020. júl. 19. 18:35
 28/35 A kérdező kommentje:
#26 Nem, de nem is volt tervben hogy itt keressem álmaim nőjét. Persze ha éppen itt "futnék" össze vele, akkor adnék egy esélyt a dolognak, de semmi ilyenben nem reménykedek. Csupán gondoltam beszélgetek pár emberrel :) de amint itt elnézem, ha csak annyit írsz beszélgessünk unalmas vagy. Ha leírod milyen vagy és kit keresel akkor arrogáns vagy... Ha ilyet írsz akkor bunkó és hülye... :D
2020. júl. 19. 19:50
 29/35 anonim válasza:
Kérdező,ha ilyen témát dobsz fel,arra számíthattál volna,hogy nem sokan fognak melléd állni a nézeteiddel.
2020. júl. 19. 20:41
 30/35 A kérdező kommentje:
Nem tudom milyen nézetekről beszélsz :D Ha ezeket valaki "nézeteknek" veszi azt csak sajnálni tudom...
2020. júl. 19. 21:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!