Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Ki lehet ő? Ha valai tudja,...

Ki lehet ő? Ha valai tudja, írjon privát üzenetet!

Figyelt kérdés

A tegnapi nap folyamán(2020.07.11.), a nyírbátori sárkányfürdőn láttam egy fiút. Nem volt túl magas, de helyes volt, szőkés hajú, és izmos, sötét fürdőnadrág volt rajta. A barátaival lehetett, azt hiszem öten voltak. Vett csúszdajegyet is, és az idejük nagy részét a hideg medencében töltötték. Ha jól hallottam motoroznak/motorozik. Ha esetleg van valakinek ilyen ismerőse, vagy esetleg ő látja ezt, megköszönném, ha küldene privát üzenetet.

Ui.: én a szőke lány vagyok, piros bikiniben.

2020. júl. 12. 08:57
1 2
 11/18 anonim válasza:

Miért most lépsz, miért nem akkor?

Le kellett.volna fotóznod, és ezzel a szőveggel együtt facebookon keresni.

2020. júl. 12. 13:04
 12/18 anonim válasza:
Én voltam,de meleg vagyok,bocsika😁
2020. júl. 12. 13:10
 13/18 anonim válasza:
Életemben 2 szép lányt láttam, akik olyan 100 évben egyszer születik típus, na én kettőt láttam belőlük, mondjuk eszembe se jutott azóta kutatni utánuk, mert szánalmasnak tartom... Legyen már egy kis önbecsülésed!!!
2020. júl. 12. 13:14
 14/18 anonim válasza:
Miért nem facebookon keresed, itt sosem lesz meg :D Legalább lefotóztad?
2020. júl. 12. 13:23
 15/18 anonim válasza:
Szerintem nincs vele semmi gond, hogy itt keresi. Legalább próbálkozik. És végre egy lány is tesz valamit azért aki tetszik neki. Facebookon is meg lehet próbálni.
2020. júl. 12. 20:09
 16/18 anonim válasza:

Nyugi átérzem😂Én is láttam egy fiút a múlthéten és most is sajnálom hogy nem szóltam hozzá😅

Mondjuk váltottunk két szót,amikor álltam sorban a csúszdánál:

-Előre mehetsz(<-ő)

-Ó köszi(<-én)

2020. júl. 12. 22:31
 17/18 anonim válasza:
én csak simán meglepődtem rajta hogy ilyen nagy hatással lehet valaki a másikra :) van egy nyilvános városi csoport Bátori Hírmondó a neve, lehet érdemes lenne ott megemlíteni és könnyebben eljutna hozzá, vagy valaki eljuttatná :D
2020. júl. 16. 22:49
 18/18 anonim válasza:
Én vagyok!! Bocsi a dinka haverjaimért
2020. júl. 16. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!