Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Vannak még olyan noiesen szép...

Vannak még olyan noiesen szép nők kik esetleg sportolnak is(főzni nem kell)es még le is állnak hétköznapi földi halandók Kal?!?

Figyelt kérdés
No konditerem a nőiességbol fakadó szépséguket tartsák meg.jelige "Istennő kerestetik"

#nőiesség #kedvesség #Istenno #Sexszerelem
2020. júl. 10. 02:56
 1/10 A kérdező kommentje:
A modern kor rasszaba nem beletartozoan valóban nőt kerestem... női est
2020. júl. 10. 03:11
 2/10 anonim válasza:

Ha a hétköznapi földi halandó is férfias, sportos, akkor vannak....

N28

2020. júl. 10. 04:44
 3/10 anonim válasza:

Kíváncsi lennék rá, hogy te hogy nézel ki, ha már ilyen igényeid vannak. A legutolsó hapsi, akitől ezt hallottam, babapénisszel rendelkezett, túlsúlyos volt és ápolatlan, csóró és ugyanígy leadta a nők felé az igényét.

Bár a ő szex szót legalább jól írta...

2020. júl. 10. 05:25
 4/10 anonim válasza:

A kérdező hétköznapi földi halandónak írja le magát. Lelki szemeim előtt megjelent egy kopaszodó, vézna, izommal semmilyen szinten nem rendelkező hímnemű. És megjelent egy másik is, egy kövér mackónadrágos pacák.

Hát sok sikert kívánok! A sportos nők biztos azért áldoznak a testük karban tartására több órát naponta, hogy egy igénytelen, buta "férfi" ürítőtartályává válhassanak. Bizony.

2020. júl. 10. 06:19
 5/10 anonim válasza:
Dobj fel egy hirdetést, biztos kapkodni fognak utánad, már csak az értelmi képességeid miatt is.
2020. júl. 10. 08:48
 6/10 anonim válasza:

El kell szomorítsalak, mert habár mi nők mind földi halandók vagyunk, ily mértékű igényeidnek nem tudunk megfelelni.

De ne bánkodj! Te se vagy elég a mi igényeinknek.

2020. júl. 10. 10:54
 7/10 anonim válasza:
Miért akarsz sportosat ha te se vagy az? Te mit adsz cserébe, hogy egy kisportolt nőies nő leálljon veled ismerkedni?
2020. júl. 10. 12:31
 8/10 A kérdező kommentje:
Ne legyen sportos csak nőies...kár hogy a válaszokat nem lehet innen pontozni,itt pont a nőiességet törékenységét állítottam szembe a kondi sporttal sportcsajokkal...
2020. júl. 10. 16:05
 9/10 anonim válasza:

Mivan????

Azt írtad a kérdésedbe, hogy vannak-e olyan nők, akik nőiesek és sportolnak is mellette...

2020. júl. 10. 16:12
 10/10 A kérdező kommentje:
Nem.pont minden csak nem kondi vagy bármi...ne izmot építsen,nőies legyen..ezt írtam.max aerobic()
2020. júl. 11. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!