Fiuk. Ha egy csinos lányról megtudnátok hogy van egy nagy vörös folt az egyik combja oldalán (vele született heg) kizáró ok lenne komoly kapcsolatra? Őszintén légyszíves.
Figyelt kérdés
2020. júl. 8. 17:44
21/26 anonim válasza:
Nekem meg pigmenthiányos egy foltban a combomon belül:) Összeillünk:D
2020. júl. 15. 16:50
22/26 anonim válasza:
Nekem eddig a volt barátnőim külsején a hibák voltak a legaranyosabbak. Imádtam ezeket, mert tőlük még egyedibbek voltak számomra a nők. Egy furcsa púp a fülcimpán, egy szexi heg az arcon, egy nagy anyajegy a vállon, kiálló szemölcs a combtőnél, pár csálén álló fog sokkal vonzóbbá tette őket. Gyakran kiemelt figyelmet szenteltem ezeknek a hibáknak, puszilgattam őket, vagy részleteztem, mennyire tetszenekk, és hiányzona, ha nem lennének rajtuk.
2020. júl. 15. 16:50
23/26 anonim válasza:
Nem probléma, semmit sem von le az ertekeidből!
2020. júl. 15. 18:24
24/26 anonim válasza:
Fel sem merülne, hogy ez bármilyen problémát jelentsen.
2020. júl. 15. 21:31
25/26 anonim válasza:
Akinek ez gond, azzal nem érdemes foglalkoznod.
2020. júl. 16. 07:39
26/26 anonim válasza:
Nem lenne kizáró! 😊
Sőt különleges! 😊
2020. júl. 16. 13:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!