Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Fiuk. Ha egy csinos lányról...

Fiuk. Ha egy csinos lányról megtudnátok hogy van egy nagy vörös folt az egyik combja oldalán (vele született heg) kizáró ok lenne komoly kapcsolatra? Őszintén légyszíves.

Figyelt kérdés
2020. júl. 8. 17:44
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
Nekem meg pigmenthiányos egy foltban a combomon belül:) Összeillünk:D
2020. júl. 15. 16:50
 22/26 anonim válasza:
Nekem eddig a volt barátnőim külsején a hibák voltak a legaranyosabbak. Imádtam ezeket, mert tőlük még egyedibbek voltak számomra a nők. Egy furcsa púp a fülcimpán, egy szexi heg az arcon, egy nagy anyajegy a vállon, kiálló szemölcs a combtőnél, pár csálén álló fog sokkal vonzóbbá tette őket. Gyakran kiemelt figyelmet szenteltem ezeknek a hibáknak, puszilgattam őket, vagy részleteztem, mennyire tetszenekk, és hiányzona, ha nem lennének rajtuk.
2020. júl. 15. 16:50
 23/26 anonim válasza:
Nem probléma, semmit sem von le az ertekeidből!
2020. júl. 15. 18:24
 24/26 anonim válasza:
Fel sem merülne, hogy ez bármilyen problémát jelentsen.
2020. júl. 15. 21:31
 25/26 anonim válasza:
Akinek ez gond, azzal nem érdemes foglalkoznod.
2020. júl. 16. 07:39
 26/26 anonim válasza:

Nem lenne kizáró! 😊

Sőt különleges! 😊

2020. júl. 16. 13:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!