Lehet ebből a Snapchat képből baj? Többi lent.
Tinédzser lány vagyok, ma anotalkon megismertem egy fiút, és elkezdtem vele beszélgetni. Kért egy képet az arcomról, én pedig elküldtem neki. Aztán küldtem neki egy egészalakos képet, azon csak szerencsétlenül álltam. Aztán rávett hogy küldjek egyet neki a hasamról és a fenekemről. Rövidnadrágban voltam, úgy küldtem a képet. Aztán mondtam hogy ennyi nekem elég volt, ő meg erre azt mondta, hogy képernyő vevővel felvette, és szét fogja küldeni.
Leteszteltük a barátnőmmel, és nem jelzi ezt ki a Snapchat.
Attól félek, hogy mi van ha tényleg felvette?
A nevemet és a telefonszámomat nem árultam el neki, az email címem privátra volt állítva, és az eset után gyorsan átállítottam egy olyanra, amit nem használok. Azt se tudja melyik városban lakom.
El tudja ő ezt terjeszteni úgy, hogy nekem ebből később bajom származzon?
Mert ugye az első képen rajta volt a fejem, de végülis nem tudja ki vagyok.
De fenn áll annak a lehetősége is hogy nem vette fel, csak hazudott.
Illetve még itt a végén megjegyezném, hogy amikor mondta hogy szétküldi, csak annyit mondtam hogy nem igazán érdekel. Erre ő kb 15 perc után csak annyit írt, hogy kérek e képet a farkáról. Emiatt gondolom azt, hogy letesz erről az egészről.
Kérlek akik csak ki szeretnének osztani engem, azok kíméljenek meg most!
Igen simán terjesztheti a képeidet. De most legalább majd elgondolkodsz rajta, hogy miért is kell mindenkinek, aki megvillantja az elragadó mosolyát, képet küldeni. Nem kell ilyeneket csinálni, és nem lesz probléma. Bár tudom, hogy a te korosztályod el van rib*ncosodva.
Őszintén remélem, hogy nem fogja posztolni a képeidet, mert nem vagyok bunkó, de azért én a helyedben elgondolkoznák, hogy miért kell rib*nckodni az interneten. Gondolom anyu és apu nem lenne rád büszke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!