Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Lehet ebből a Snapchat képből...

Lehet ebből a Snapchat képből baj? Többi lent.

Figyelt kérdés

Tinédzser lány vagyok, ma anotalkon megismertem egy fiút, és elkezdtem vele beszélgetni. Kért egy képet az arcomról, én pedig elküldtem neki. Aztán küldtem neki egy egészalakos képet, azon csak szerencsétlenül álltam. Aztán rávett hogy küldjek egyet neki a hasamról és a fenekemről. Rövidnadrágban voltam, úgy küldtem a képet. Aztán mondtam hogy ennyi nekem elég volt, ő meg erre azt mondta, hogy képernyő vevővel felvette, és szét fogja küldeni.

Leteszteltük a barátnőmmel, és nem jelzi ezt ki a Snapchat.

Attól félek, hogy mi van ha tényleg felvette?

A nevemet és a telefonszámomat nem árultam el neki, az email címem privátra volt állítva, és az eset után gyorsan átállítottam egy olyanra, amit nem használok. Azt se tudja melyik városban lakom.

El tudja ő ezt terjeszteni úgy, hogy nekem ebből később bajom származzon?

Mert ugye az első képen rajta volt a fejem, de végülis nem tudja ki vagyok.

De fenn áll annak a lehetősége is hogy nem vette fel, csak hazudott.

Illetve még itt a végén megjegyezném, hogy amikor mondta hogy szétküldi, csak annyit mondtam hogy nem igazán érdekel. Erre ő kb 15 perc után csak annyit írt, hogy kérek e képet a farkáról. Emiatt gondolom azt, hogy letesz erről az egészről.

Kérlek akik csak ki szeretnének osztani engem, azok kíméljenek meg most!

#kép #snapchat #Fenekes kép #Jövőbeli problémák
2020. júl. 7. 23:08
1 2
 1/12 anonim válasza:

Eszembe nem jutna "kiosztani".

Én viszont pont ezért nem szeretek képeket küldözgetni magamról. Könnyű visszaélni vele. Előbb ismerkedjünk, ismerjük meg egymást, aztán ha úgy alakul, találkozunk.

Viszont azért az is igaz, hogy egy sima fényképpel nem könnyű visszaélni. Az emberek 95%-ának van magáról képe a Facebookon, meg aztán pl. az iskolai tablóképeken is mindenki ott van... nem mondom, hogy lehetetlen, de azért nehéz ennyivel kárt okozni. Ha meg mégis, akkor az eset súlyosságától függően börtönbe is mehet az elkövető.

Szóval ne aggódj! Őt tiltsd le a francba, még csak meg se forduljon a fejedben, hogy bármiképpen kapcsolatba lépsz vele! tudod, általában amelyik kutya ugat, az nem harap. Nem hiszem, hogy bármi bajod lesz ebből. A jövőben meg azért óvatosabban! Amelyik fiú megérdemel egy ilyen lányt, az nem fog képeket kunyerálni.

2020. júl. 7. 23:35
 2/12 anonim válasza:
Ne foglalkozz tobbet vele,es ne kuldj tobbet senkinek ilyet mert konnyen fenyegethetove valhatsz
2020. júl. 7. 23:38
 3/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors, és kedves választ.

A biztató szavaid némileg megnyugtattak, és remélem igazad lesz azzal kapcsolatban, hogy nem lesz ebből probléma a későbbiekben. A sima kép miatt én sem aggódom, inkább amiat amin a fenekem is van. Ha nagyon akarja, lehet hogy bizonyítani tudja hogy én vagyok rajta. De bízom benne hogy igazad van azzal kapcsolatban, hogy amelyik kutya ugat, az nem harap. :)

A jövőben óvatosabb leszek. :)

2020. júl. 7. 23:43
 4/12 A kérdező kommentje:
2es válaszoló, neked is köszönöm, óvatosabb leszek, és nem foglalkozom vele. :)
2020. júl. 7. 23:44
 5/12 anonim válasza:
Végül is még az a szerencse, hogy ezek nem igazán olyan képek, amikből akkora bajod származna, ha szétküldi (ha fel voltál öltözve, ahogy mondod). Ha nem tudja, hova valósi vagy, mi a neved, akkor maximum az ismerősei között tudja terjeszteni, vagy nem tudom. A képernyőfelvételt pedig valóban nem minden esetben látni, pl. ha letölt egy alkalmazást és azzal csinálja.
2020. júl. 7. 23:44
 6/12 A kérdező kommentje:
5ös válaszoló. Köszönöm a kedves szavakat, barátnőmmel mi is ezeket gondoltuk (hogyha nem tudja a nevemet, nem tudja elküldeni az én ismerőseimnek, legfejjebb a sajátainak). :)
2020. júl. 7. 23:50
 7/12 anonim válasza:
Én eleve azt nem értem, minek küldözgettél neki ilyen képeket. Mire számítottál? Fenn áll ennek is a veszélye, hogy felveszi és elküldi másnak vagy kirakja. Ne is haragudj, de ez a te sarad lett volna. Máskor megtanulod, hogy ne küldj idegeneknek a hasadról meg a seggedről képet. Én az arcomról sem küldtem volna, de az még mindig jobb, mint a p@csámról.
2020. júl. 7. 23:58
 8/12 anonim válasza:

"hogyha nem tudja a nevemet, nem tudja elküldeni az én ismerőseimnek, legfejjebb a sajátainak). :)"

Nem bántásból, de naiv vagy. Sosem hallottad azt a mondást, hogy "ami netre egyszer felkerül, az soha le nem törlődik"?! Létezik még a napisz.r is, meg lényegében bármilyen platformon szembe találkozhatsz magaddal. Ezzel jár, vállald a felelősséget a tetteidért.

2020. júl. 8. 00:55
 9/12 anonim válasza:

#7 azért küldött mert ez "izgalmas" és ego növelő dolog, hogy idegen anonim emberek dicsérik a testét.

Mellesleg, miden ilyen alkalommal leírom, hogy az anotalk a manipulatív pedofilok melegágya.

Pont az ilyen fiatal és naiv lányokra utaznak, akiket könnyedén befolyásolhatnak, és simán küldenek képeket magukról.

Soha nem tudhatod ki van a másik oldalon.

Egyszer már sikerül az oldalt törvényesen majdnem megszüntetni, de egy kiskaput kihasználva sajnos tovább üzemelhet.

Szerintem kevés olyan kártékony oldal üzemel jelenleg mint az anotalk. Egy időben rengeteget szórakoztunk ott, gyakorlatilag 10-ből 5-6 magát tizenévesnek kiadó ember valójában 40-50 pluszos férfi volt.

(bevallották a koruk miután komolyabbra vettük a beszélgetést)

A snap-ről meg annyit, hogy nagyon sok módszer van a screenshot elrejtésre.

Akár PC-ről android emulátorral is simán le lehet menteni a képeket anélkül, hogy bármit is látnál belőle. Sőt még az EXIF adatokat is ki lehet nyerni képből, amiben ha engedélyezve van képkészítéskor a GPS koordináta, akkor beazonosítható hol készült a kép.

2020. júl. 8. 01:03
 10/12 anonim válasza:
Most kb olyan testrészt küldtél amit strandon jó részt látnak nyáron és nem meztelen képet. Szóval nem kell belőle ügyet csinálni mert tényleg nem OLYAN képet küldtél, nyugodj meg nem lesz semmi baj, tanultál belőle máskor oda figyelsz.
2020. júl. 8. 04:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!