Miért olvasom mindig ugyanezt?
Egyik este gondoltam feljövök ide és olvasok pár kérdést meg választ ilyen első csók,első randi meg első együttlét témában erre a válaszok 99% arról szól hogy sokan már az első randin csókolóznak a másodikon meg már dugnak vagy épp ezt a kettőt már az első randin csinálják.Csak nekem nem normális ez?
F23
"Nehéz megtalálni azt a néhány rendes fiút, aki érzelmi kötődésre is alkalmas."
Egyáltalán nem, csak tovább kéne látni az alfahímeken. Én egy érzelmi kötődésre teljesen alkalmas, klasszikus értékekkel bíró férfi vagyok, de csak nagyon kevés nő ad esélyt emiatt, mert nem vagyok elnyomó természetű, nem képzelem magam többnek a többieknél.
Hát az egy év azért elég sok idő, de ha valamelyik lány biztosra akar menni, akkor azt is megjátszhatja (mielőtt még bárki is megpróbálkozna ilyennel: rögtön az elején tisztázzátok, és ne csak napolgassátok, hogy most még nem, de hamarosan... rettenetesen idegesítő tud lenni, hogy mindjárt, már majdnem, de mégis sosem kerül sor rá).
És amúgy nem, nem nehéz olyan fiút találni szerintem sem, csak tényleg kicsit tovább kell látni a pin@vadászoknál... itt vagyunk 3-an ha (talán) 4-ből ha jól számoltam
Teljesen egyeterértek a kérdezővel.
Van egy 80-20-as szabály.
Ezt azt jelenti, hogy 20% normális 80% meg a hülye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!