Miért nem találok megfelelő nőt?
Próbálkozásaim:
Buliban: 1. kinevetnek, 2. azt mondják nem akarnak semmit tőlem 3. Nem érdekel ki vagyne
Tidner: 1. nem írnak vissza 2. vissza írnak majd lapos üzenetek 3. törölnek
Facebook: 1. nem akarnak kapcsolatot 2. nem jelölnek vissza.
Átlag alatti arcom lehet nem tudom, de sportos a testem és van pénzem autóm ezeke ellenére nem kellek, nem vagyok értékes.
Vicces, mert nem így terveztem az életem de ha így lesz akkor egyedül is boldognak kell lennem.
És átlag nőknél probálkoztam, top nőket kerülöm.
Előző, ezt tök jól megfogalmaztad.
Én nem értem ezeket a görcsöléseket.
Aki így görcsöl, annak semmi sem jön össze.
Lehet, hogy #3 nem a legintelligensebben fogalmazott, de alapjában véve igaza van.
Ez nem úgy működik, hogy "na, most akkor szerzek barátnőt", és akkor egyből rátalálsz az ideális társra. Lehet tenni érte persze, de a párkeresés általában nem egy külön tevékenység. Ahogy mondani szokták: "jön az magától". Nem tudhatod, hogy mikor, és hol találsz rá a megfelelő társra.
Ami pedig az időt illeti: magadra vess. Mindenki saját maga osztja be az idejét. Nyilván mindennek ára van, de te döntöttél úgy, hogy a barátnő és szabadidő helyett inkább a többlet pénzt választottad.
Jó vicc! :D Ha meg pénze nem lenne azért szidnák, hogy miért nem "dolgozik" magán. :)
Egyébként normális nő tényleg nem a pénzedbe szeret bele.
Szimpatikus vagy, hogy felsoroltad a belső tulajdonságaidat és nem csak a felszínes tényezőket látják (itt legalábbis) a lányok ha megnézik a kérdésedet/bemutatkozódat.
JA, várj! :)
Jó tanácsok, ha megengeded:
-Azért nem minden a külső, próbálj energiát fektetni abba, hogy első körben bemutatsz valamit a belső értékeidből, adsz egy kis ízelítőt a személyiségedből is!
-Tényleg ne görcsölj rá erre az egész 'keresésdire!
-Ne kategorizálj ennyire, hogy átlag, meg top... Emberek vannak, önálló személyiséggel... Lehet a "top" nőt 1 hét után tessékelnéd ki a bejáraton, alig várva a pillanatot, hogy lelépjen... Akkor az miben is top? Mert jól néz ki? Lehet "átlag" Julcsi lesz az akivel (szinte) minden perced örömteli lesz! :)
-Nem mindenki születik úgy, hogy csípőből bizalomgerjesztő a kommunikációja/pozitív kisugárzása van. Nem ciki, ezeket lehet tanulni. Látom sokat dolgozol, de ha van egy kis szabadidőd, akkor YT-on rengeteg anyag van ilyen irányban is. (olvasott formában is neten fel lehet ezeket lelni)
-Boldogság felé törekvő úton jól haladsz, tud az ember egyedül is boldog lenni! (szintén YT, önfejlesztés címszó!)
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!