Lányok nektek mennyire fontos egy férfinél a fogsor?
Figyelt kérdés
hiányzik 1 esetleg akár több foga stb...2020. júl. 6. 21:49
1/4 anonim válasza:
Engem zavar..Az első amit megnézek az a szép, ápolt fogsor, szeretem ha szép a mosolya. Valószínűleg nálam kizáró ok lenne ha hiányzik 1-2 foga. Lehet, hogy önhibáján kívül történt, de nekem ez igénytelenségre vall.
2020. júl. 6. 21:57
2/4 anonim válasza:
Azért legyen foga! Ha nem teljesen szabályos a fogsora, az nem gáz, de ha látható helyen van foghiány, amit nem pótoltatott, az elég taszító.
2020. júl. 6. 22:04
3/4 A kérdező kommentje:
Amit megfigyeltem, hogy a szemfog mögött egyből a kisörlő fog hiányzik nagyon sok embernek, na az a legtaszítóbb nekem, vagy ha 3 metsző foga van csak.
2020. júl. 6. 22:26
4/4 Tanácstalan Lány válasza:
Nagyon fontos a szép fogsor. Ha rendezetlen vagy hiányos a fogsora valakinek az elég taszító szerintem.
2020. júl. 16. 16:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!