Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Miért fontos a pasiknak a...

Miért fontos a pasiknak a barátnő feeling?

Figyelt kérdés

Hiszen pont azért jártok prostihoz, mert a Jóisten szerelméért sem akarjátok lekötni magatokat, nem akartok kapcsolatot, barátnőt.

Akkor minek kell a barátnő feeling? Fuck logic?

2020. júl. 5. 23:18
1 2
 11/16 anonim válasza:
Nekem is hiányzik egy barátnő, de prostihoz soha se mennék. Az igazi barátnő feelinghez BARÁTNŐ kell, a prosti pedig nem az. Ennyi, majd te is találsz magadnak egyet, előttem válaszoló. Bár ha így prostizol meg minden, akkor csak mélyebbre ásod a gödröt magadnak.
2020. júl. 6. 14:39
 12/16 anonim válasza:
A kérdés nem az volt, miért járnak, hanem, hogy miért fontos egyeseknek a barátnő feeling...
2020. júl. 6. 16:14
 13/16 A kérdező kommentje:

"Es ha meg kernelek nekem biztos nem adnád ide egy órára."

Miért adnám oda??? Én nem vagyok qrva. Férjem van és ő kapja a feleség feelinget.

2020. júl. 6. 18:07
 14/16 A kérdező kommentje:
Több rinyagép már ne írjon privátot, ha kérhetem, nem tisztem megoldani a tök nélküli pasikák nyomorát.
2020. júl. 6. 18:07
 15/16 anonim válasza:
ma 18:07 Meg meg kitudja hány pasi kapja meg :D
2020. júl. 6. 18:33
 16/16 anonim válasza:

Én ha már prostira szorúlnék, utcaihoz úgysem mennék...milyen hiegénia van ott amikor megdugják 10-en elöttem, lecumizza őket és még lehet rá is élveznek az arcára, szájába stb? Gondolom az otthonukban tevékenykedők adnak valamit a hiegéniára, de engem azok sem vonzanak, szeretek olyan csajjal lefeküdni akit legalább aznap nem dugott meg más...a barátnő feelinget én sem értem, gondolom olyan férfiaknak kell akiknek régóta nincs barátnőjük és akarnak egy kis összebujos szexet...

30f

2020. júl. 9. 06:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!