KezdƑoldal » IsmerkedĂ©s » TĂĄrskeresĂ©s » Valaki elkiser a buliba?đŸ„ș

Valaki elkiser a buliba?đŸ„ș

Figyelt kérdés

Szia Kedves idegen

Igen, tudom, ez nem a Tinder🙄

Sajnos a kapcsolatok teren igazan hadilabon allok, 2-bol eddig nulla sikerult, lehet, hogy velem van a problema, de en ezt nem erzen igyđŸ€·đŸ»â€â™€ïž

Lenyeg lenyege, hogy szombaton buliba megyek es valakit vinnem kene magammalđŸ„ș Aztan ha jol sikerul lehet hogy nem csak oda johetnel el velem🙄 (obviously mas buliba is)

18 az eletkorom szama, 166 centi vagyok a talajtol felfele, telt/molett/formas/dagadt (kinek mi) alkatuđŸ€ŠđŸ»â€â™€ïž Barna szem, barna csipoig ero hajam van

Whatsappon szivesen beszelgetnek barkivelđŸ€·đŸ»â€â™€ïž

25nel ha lehet ne legyel tobbđŸ„ș Oh, es amugy a helyszin Csongrad megye lenne😁

Illetve elony ha magasabb vagy nalam (nem nehez lol) es van ket szemed😆

Koszonom hogy elolvastad😊

Szep estet nektek!

2020. jĂșl. 5. 21:54
1 2
 11/18 A kĂ©rdezƑ kommentje:

Sajnos nincsen meg, de ami kesik nem mulik🙄

Illetve kedved 10-es!😊 Remelem nem zavar, hogy nekem ilyen az alkatom, amihez neked semmi kozod. Azt meg hozzatennem, hogy magamra nem mondanam hogy kovet, de volt mar akitol megkaptam🙄

2020. jĂșl. 6. 13:21
 12/18 anonim vĂĄlasza:
A telt/molett/dagadt szinonímåja a kövér.
2020. jĂșl. 6. 13:27
 13/18 A kĂ©rdezƑ kommentje:
:((
2020. jĂșl. 6. 13:36
 14/18 anonim vĂĄlasza:

Szia!

34 is vagyok, meg pesti is, de nem tudok nem írni, nagyon tetszik a humorod. Sajnålom, hogy nem vagyok a célcsoportban. I guess I have to...Carry on, carry on as if nothing really matters...

2020. jĂșl. 6. 22:45
 15/18 anonim vĂĄlasza:

Ha nem szexet akarsz, hanem csak egy szimpla barĂĄtot, akkor nem tudom miĂ©rt baj, ha valaki 25-ön felĂŒl van? Egy 18-25 Ă©ves korban lĂ©vƑ pasas is ugyan Ășgy megakarna fektetni ha arrĂłl van szĂł, mint egy idƑsebb.

Nekem CsongrĂĄd 60 km. De se a cĂ©lcsoportba nem tartozom mondjuk, se nem vagyok bulizĂłs alkat. :) A kĂŒlsƑ meg nem zavarna nagyon, szerintem a dundibb lĂĄnyokban is van valami szĂ©psĂ©g. Persze nem mindenkiben, aki pl nagyon letojja Ă©s elhanyagolja.

2020. jĂșl. 11. 01:11
 16/18 anonim vĂĄlasza:
#15 MĂĄr megbocsĂĄss, de incel-e vagy?
2020. jĂșl. 11. 13:00
 17/18 anonim vĂĄlasza:
Ebben mi incel volt? :D Hogy lehet ilyen hĂŒlye valaki, komolyan, minek szĂłlalsz meg?
2020. jĂșl. 11. 13:35
 18/18 anonim vĂĄlasza:

Kedves KĂ©rdezƑ!

VĂ©gĂŒl lesz partnered a bulihoz?

2020. jĂșl. 11. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabålyzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beållítåsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenƑ anyagok nem minƑsĂŒlnek szerkesztƑi tartalomnak, elƑzetes ellenƑrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetƑ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetƑsĂ©gĂŒnkön!