Valaki elkiser a buliba?đ„ș
Szia Kedves idegen
Igen, tudom, ez nem a Tinderđ
Sajnos a kapcsolatok teren igazan hadilabon allok, 2-bol eddig nulla sikerult, lehet, hogy velem van a problema, de en ezt nem erzen igyđ€·đ»ââïž
Lenyeg lenyege, hogy szombaton buliba megyek es valakit vinnem kene magammalđ„ș Aztan ha jol sikerul lehet hogy nem csak oda johetnel el velemđ (obviously mas buliba is)
18 az eletkorom szama, 166 centi vagyok a talajtol felfele, telt/molett/formas/dagadt (kinek mi) alkatuđ€Šđ»ââïž Barna szem, barna csipoig ero hajam van
Whatsappon szivesen beszelgetnek barkivelđ€·đ»ââïž
25nel ha lehet ne legyel tobbđ„ș Oh, es amugy a helyszin Csongrad megye lenneđ
Illetve elony ha magasabb vagy nalam (nem nehez lol) es van ket szemedđ
Koszonom hogy elolvastadđ
Szep estet nektek!
Sajnos nincsen meg, de ami kesik nem mulikđ
Illetve kedved 10-es!đ Remelem nem zavar, hogy nekem ilyen az alkatom, amihez neked semmi kozod. Azt meg hozzatennem, hogy magamra nem mondanam hogy kovet, de volt mar akitol megkaptamđ
Szia!
34 is vagyok, meg pesti is, de nem tudok nem Ărni, nagyon tetszik a humorod. SajnĂĄlom, hogy nem vagyok a cĂ©lcsoportban. I guess I have to...Carry on, carry on as if nothing really matters...
Ha nem szexet akarsz, hanem csak egy szimpla barĂĄtot, akkor nem tudom miĂ©rt baj, ha valaki 25-ön felĂŒl van? Egy 18-25 Ă©ves korban lĂ©vĆ pasas is ugyan Ășgy megakarna fektetni ha arrĂłl van szĂł, mint egy idĆsebb.
Nekem CsongrĂĄd 60 km. De se a cĂ©lcsoportba nem tartozom mondjuk, se nem vagyok bulizĂłs alkat. :) A kĂŒlsĆ meg nem zavarna nagyon, szerintem a dundibb lĂĄnyokban is van valami szĂ©psĂ©g. Persze nem mindenkiben, aki pl nagyon letojja Ă©s elhanyagolja.
Kedves KĂ©rdezĆ!
VĂ©gĂŒl lesz partnered a bulihoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!