Selejtes férfiként mennyi esélyem van társat találni?
Figyelt kérdés
Selejtes alatt azt értem hogy komoly depressziós, önbizalomhiányos, előnytelen külsővel rendelkező, tapasztalatlan (intim értelemben is), átlagos értelmű, magas de sovány, gyenge (fizikai értelemben), főleg otthonülős, kis baráti körrel rendelkező, erősen introvertált személy2020. júl. 5. 14:52
11/29 anonim válasza:
Ő nem lehet, mert az én vagyok.
2020. júl. 19. 12:39
12/29 anonim válasza:
Én szívesen ismerkednék veled, írj :)
2020. júl. 19. 17:46
13/29 anonim válasza:
12-esnek:
Én is ilyesmi pasi vagyok, én is írhatok neked? :)
Igaz én már sajnos 46 éves vagyok, nem tudom te mennyi idős vagy?
De gondolom fiatalabb nálam.
2020. júl. 19. 17:50
14/29 anonim válasza:
A leirtak ram is ervenyesek kivetel a depresszio de megis talaltam baratnot. Igaz, sokaig tartott, sokat probalkoztam de ma mar hazas vagyok.
Ne add fel!
2020. aug. 5. 00:15
15/29 anonim válasza:
Sportolj! Jót fog tenni a depressziódnak és a testednek is
2020. aug. 14. 22:58
16/29 anonim válasza:
Szerencse dolga
2020. aug. 15. 06:25
17/29 anonim válasza:
Orvos kell, amíg a depresszió megszűnik. Ez FONTOS DOLOG, ne vedd félvállról. Keresd meg a lehetőségeket, a depresszió jól kezelhető, viszont súlyos betegség, és amíg nem javul, úgy érzed magadat, mint az azkabani foglyok. Gyere ki onnan.
Utána rájössz majd, hogy "jé, nem is vagyok selejtes". Onnan indul a jó rész.
2020. aug. 15. 14:17
18/29 anonim válasza:
Minden nap mondogasd magadban lefekvés előtt a pozitív tulajdonságaid. Legyenek kitűzött céljaid, és kűzdj értük. :D Én is sovány, visszahúzódó srác voltam, kisebb önbizalomhiánnyal. Keress hobbikat, sportolj, ismerkedj...Járj el szórakozóhelyekre, bárokba...Habár ez most korlátozottan megoldható a ,,járvány" miatt. Én is így tettem, azóta lett egy sportos férfias kiállásom, önbizalmam...És az sem hátrány, ha jól működik a beszélőkéd :D A tükör előtt begyakorolsz pár sármos pózt, tekintetet, és nyert ügyed van :D Tapasztalat :D Hajrá! 24/f
2020. szept. 29. 21:48
19/29 anonim válasza:
Semennyi
2020. szept. 30. 16:53
20/29 anonim válasza:
Én azt gondolom, nincs itt titkos recept! ne foglalkozz magaddal se selejtkent, se önbizalommal, sehogy, légy tiszta, közepes minőségű mindig tiszta ruhát hordj, fodrász, takarítás otthon, járj futni,olvass, légy tisztában a világ hírekkel, aztán hipp hopp pár hónap múlva megoldodik..
2020. szept. 30. 18:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!