Van olyan srác aki komoly kapcsolatot keres és nincs tesója?
Budapesti vagyok 33 éves egyedülálló 180 magas 70 kg :P
Olyan fiatal srácot keresek aki inkább komoly kapcsolatot szeretne, és nincs tesója ...
Nekem kettő pár kapcsolatom volt mind a kettő a fiú tesójai miatt ment tönkre, és én már meg fogadtam az első után csak olyan sráccal állok szóba akinek nincs tesója!
Nekem sincs tesóm egyke vagyok fiatalos srácos kinézettel, igazából a koromat nem is mondja meg senki :D
Szeretem a számítógépes game játékokat, imádok utazni, kirándulni, lógni .
Nem vagyok diszkós és nem vagyok részeges sem! Ettől függetlenül szeretem a házibulikat! :)
Imádom az állatokat azon belűl is a kedvenceim közé tartozik a Ló és a kutya , nagyon szeretek járműveket vezetni, és a normális társaságot keresem, nem a balhés embereket!
Nagyon örülnék neki ha lenne egy olyan srác akivel bejönnénk egymásnak kölcsönösen!
Nekem inkább a nálam alacsonyabb vékony srácok tetszenek, és vonzanak! :)
Írtam aztán majd kiderül végül is veszteni valóm nincs .
Nem szeretek egyedül lenni, nehezen barátkozom nehezen ismerkedem, bizalmatlan vagyok az emberekkel nagyon! :)
Érdekes gondolkodásom van tudom... de remélem hogy meg találom én is azt aki szeret és akit szerethetek! :)
Fhú...
Komoly bajok vannak neked odafent, azt ugye tudod?
"számítógépes game játékok"
Ezen most jót nevettem. :D
Egyébként sok sikert! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!