Párkapcsolat közúti balesetből?
Mennyire reális úgy felkelteni a figyelmem a kiszemeltem felé hogy városban egy kereszteződésben nem adom meg neki az elsőbbséget és összeütközünk de csak óvatosan testi sérülés nélkül és én azonnal odarohanok segíteni neki, lenyugtatni a sokkhatástól majd elhívni egy kávéra vagy süteményre
Tudom kicsit őrültnek hangzik az ötlet és biciklivel könnyebben kivitelezhető lenne de sajnos csak autóval jár
Nos, meg fogod húzni az autóját, esetleg be is horpasztod. Valószínűleg pont egy kávéra fog vágyni veled. Te eldőlsz, lehorzsolod magad, bevered kezed lábad, esetleg a fejed, elrepedhet a csontod vagy akár törhet is, szóval hidd el, te sem kávéra fogsz a hapsival vágyni, nem mellesleg közúti balestet okozol, amivel akár a mögötte jövő autós életét és testi épségét is kockáztatod, továbbá rendőr is kimehet, illetve az autóban keletkezett kár miatt a biztosító is bevonásra kerülhet, vagy saját zsebből kell kiperkálnod. Szerintem hanyagold ezt a baleset dolgot.
Ha ekkora kurázsi van benned hogy bicajjal egy autó elé hajts, akkor nem lenne egyszerűbb odamenni hozzá, és megkérdezni, hogy lenne-e kedve valamikor meginni veled egy kávét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!