Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Érdemes felmennem Tinderre?

Érdemes felmennem Tinderre?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy érdemes-e felmennem Tinderre, átlagos fiatal férfiként? Igazából amolyan közönségszavazást szeretnék kérni Tőletek.

Volt már több barátnőm, de egy ideje sajnos a társasági életem gyakorlatilag lenullázódott új környezet miatt, így elkoptak a régi barátságaim is, így marad a netes ismerkedés.

24F, Budapest

2020. jún. 29. 18:55
A kérdező szavazást indított:
Igen, érdemes
Nem, nem érdemes
36 szavazat
 1/5 anonim válasza:

Ha nem vagy szuper jóképű és nincs olyan képed ahol látszik, hogy jómódú is vagy akkor csalódás lesz.

A lányok 95%-a csak önbizalom növelésre használja.

Keress inkább egy netes párkereső oldalt, ott jóval nagyobb az esély, hogy találj valakit akivel összeilletek.

2020. jún. 29. 19:15
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod!

Sajnos úgy láttam hogy a 18-25 közötti korosztálynál a Tinder a legnépszerűbb társkeresésre.

2020. jún. 29. 19:18
 3/5 anonim válasza:

Igaz part nem talaltam (nemis ezert voltam fentxd)

de izgalmas fiut/lanyt igen. Jokat beszeltem ott

Meg mindig hasznalom hogyha ivo tarsat vagy csak unatkozom es talalkozom valakivel

2020. jún. 29. 19:41
 4/5 anonim válasza:
Bocs, de csak egy bizonyos értelmi szint alatt használják azt az oldalt bármire is. A valóságban ismerkedj.
2020. jún. 30. 14:49
 5/5 anonim válasza:

Szia!

Leírom a tapasztalataimat röviden. Én is nagyjából abba a korosztályba tartozom, amit említettél (26/F). Én három társkeresőn vagyok fönn: Tinder, Badoo, Randivonal. Illetve vidéki nagyvárosban élek, bőven 100.000 fölöttiben. Neked fővárosiként legalább tízszeres a merítés, úgyhogy bőven lesz lehetőséged mindhárom társkeresőn.

Ezek közül messze a Tinder a legfelszínesebb. Magamat külsőre, ha már be kell árazni magam, akkor a felső-középbe teszem, lájkok és matchek vannak is bőven (a jobb csajok azért nyilván kevesebben), viszont nagyon idegesítő, hogy a jobb, de értelmesebb csajok, pláne a felső kategóriásak az esetek többségében nem válaszolnak, bármit is írok. Egy-egy ilyen csajnál 400-500 az egyhez az emberfia esélye. Az "átlagosan" szépek jobban válaszolnak, viszont a társalgást fenntartani velük nagyon nehéz, mert ők is számtalan másik férfival dumálgatnak. A közepes csajok azok, akikkel jókat lehet beszélgetni, de ha meg nem tetszenek, akkor hiába. Ez volt a Tinder.

Badoo-n én úgy vettem észre, jóval könnyebb csetelni a csajokkal, és a jobbakkal is (ott alapból jóval gyengébb a felhozatal mindkét nemből, mint a Tinderen). Kétségkívül nekem eddig, amik voltak alakuló dolgok, azok többsége Badoo-s és Randivonalos volt. A Randivonalon vannak fönn a legkevesebben egyébként, és rengeteg az inaktív profil, nekem is csak szerencsém volt ott, hogy egy frissen regisztráló lánnyal végül sikerült a társalgást továbbfűzni, zajlik az ismerkedés, de személyesen sajna még nem láttam a csajt, úgyhogy nem biztos, hogy a valóságban is szép lesz. Egy-egy mondattal kifejezve ezeket:

Tinder: felszínes, de sokkal könnyebben alakulnak ki párok, mint más társkeresőkön. Sajnos úgy vettem észre, hogy az értelmesebb emberek hátrányban vannak ott.

Badoo: a színvonala jóval gyengébb mint a Tideré, viszont azért lehet bőven találni szép és okos lányokat.

Randivonal: itt a legértelmesebb a felhozatal a 3 közül, viszont itt tényleg nehezebb beszélgetésbe elegyedni valakivel, mint a másik kettőn.

Azt kell mondjam, a hiedelmekkel ellentétben, valójában a NŐ VÁLASZT. Mindig. Azok fognak érdeklődni irántad vagy válaszolni neked, akik vagy megnézték a profilodat, vagy tetszikeltek. A Tinderen mondjuk k*rva mindegy, ki rak téged párba, ha utána sz*rik a fejedre... na ilyen a másik kettőn nincs.

2020. júl. 1. 02:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!