Nagyon csúnya(nekem nyugi szepek vagytok,en nem vagyok felszines) nők ismerkedni ?
Ha nem vagy felszínes, akkor azt írd le, amilyen belső tulajdonságokat keresel.
Pl. Keresek egy okos, hűséges, akár zárkózott lányt, akivel jókat tudnék beszélgetni és szintén utál utazni - engem (mittudomén) az ókori filozófusok, a deathmetal és a horgászat érdekel. Ennyi és annyi éves vagyok, akármilyen megyében lakom.
Na ez egy viszonylag normális "reklám" lenne arról, hogy téged a belső érdekel. És biztos lesz csúnya is a jelentkezők között. Egy nőnek ez a szöveged lefordítva azt jelenti, hogy keresel már bárkit, akin luk van, de legyen szíves ő kihámozni belőled, ki vagy. Az az szenvedsz a hiánytól, kezdeményezzen már valaki.
"Egy nőnek ez a szöveged lefordítva azt jelenti"
Nem. Neked, meg a többi gyökérnek, akik csak kötekedni, és mentális maszturbációt végezni járnak ide, nektek jelenti azt.
Itt sokaknak tényleg arra áll csak fel a farkuk, ha kötekedhetnek. Mióta létezik ez a kategória, nem láttam egyetlen kérdést sem, amibe valaki - tegyük hozzá, elég primitív módon - neki nem állt volna kötekedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!