Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Vélemények Tinderről?

Vélemények Tinderről?

Figyelt kérdés
ez egy felszínes tarskereso oldal csupan? mrrt ugx vettem eszre hiaba matchelek vkivel nem ir vissza hiaba irok ra vagy tele van kamuprofilokkal? veletek mi tortent ezen az oldalon?

2020. jún. 22. 13:39
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
hogy tudjon dicsekedni a lotyó barátnőinek hogy mennyi fiú akadna neki, vagy csak unatkozik felszínes ringyók ezek többsége akik ott vannak véleményem szerint.
2020. jún. 23. 21:20
 12/18 anonim válasza:
11# Mint ahogy sokan mások szerint is (szerintem is). Csak hát feldughatjuk magunknak a véleményünket, szidhatjuk a nőket (beleértve az anyjukat), a rendszert, a feminizmust, a sanyarú sorsot, de a helyzet az, hogy társkeresőn te fogsz a nő kegyeiért esedezni és nem fordítva. Ott dől el igazából, ki a "férfi", ki az erősebbik nem szociális értelemben
2020. jún. 23. 23:37
 13/18 anonim válasza:
Lehet ott csajozni csak lazán kell hozzáállni.Mellette meg próbálkozni élőben is ismerkedni, aztán valamelyik csak bejön.Meg ne szar fotót tegyetek fel, hanem amin valamit csináltok, az már fél siker.Itt a csajok többsége el van szállva magától, de inkább hergelni kell őket, picit negatív jelzőket beszúrni, attól beindulnak.Ne legyél jó fiú mert attól irtóznak!
2020. jún. 25. 14:32
 14/18 anonim válasza:
Kezét kéne eltörni amelyik kitalálta.
2020. szept. 28. 21:25
 15/18 anonim válasza:
Szerintem nem egy rossz dolog, lehetőséget ad új emberek megismerésére. Nekem lett onnan több éves kapcsolatom, barátság extrákkal, sőt alkalmi is. Sajnos a lányok nagy része csak insta követőket gyüjtöget, és férfi létedre tényleg akkor van igazán esélyed, ha benne vagy a felső 10%-ban. De ha rám hallgatsz, inkább szórakozóhelyeken, bárokban ismerkedj, ott kisebb a konkurencia, személyesen sokkal jobb, egyszerűbb a dolog. 24/f
2020. szept. 29. 22:08
 16/18 anonim válasza:
Előző nagy ötlet.11ig van nyitva, elkaszálták a bulizást.Ez is kilőve.
2020. szept. 30. 05:58
 17/18 anonim válasza:
Miért, 11 előtt nem lehet ismerkedni? :D
2020. okt. 1. 14:51
 18/18 anonim válasza:

Kevés a komolytalan férfi, aki meg az az meg elég igyénytelen.

Ez az egy negatívum van, amit tapasztalok.

2020. nov. 18. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!