Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Vélemények Tinderről?

Vélemények Tinderről?

Figyelt kérdés
ez egy felszínes tarskereso oldal csupan? mrrt ugx vettem eszre hiaba matchelek vkivel nem ir vissza hiaba irok ra vagy tele van kamuprofilokkal? veletek mi tortent ezen az oldalon?

2020. jún. 22. 13:39
1 2
 1/18 anonim válasza:
Ugyanolyan mint az élet, találkozol ott is mindenféle emberekkel.
2020. jún. 22. 13:52
 2/18 anonim válasza:

Fiúként ha nem vagy a "felső" 10%-ban esélyed sincsen. Saját tapasztalat (nem általánosítás!), nem válaszolnak az első üzenetemre sem, pedig nem "Szia, mizu?"-t írok.

Lányként viszont garantáltan lesz érdeklődőd, ámbátor előfordulhat hogy nem írnak vissza a srácok, mert a legtöbb fiú "mindenkit jobbra" alapon használja az appot, aztán válogat a párok közül.

Persze vannak kivételek :)

2020. jún. 22. 14:22
 3/18 anonim válasza:
#2 egyetértek.
2020. jún. 22. 18:34
 4/18 A kérdező kommentje:
elég szomorú, hogy ilyen elcseszett világban élünk :/ és csakis szinte a felszínesség számít sokaknál, kevés kivétellel.
2020. jún. 22. 18:50
 5/18 anonim válasza:
Ez sajnos így van. A mai normák szerint akkor ér valaki valamit, ha drogos, pénzes vagy izomagy. Hát... Üdv 2020-ban és tovább.
2020. jún. 22. 19:04
 6/18 anonim válasza:
Vagy minden vagy, vagy semmi. Kb ilyen a nők hozzáállása. De szerencsére azért vannak kivételek.😊
2020. jún. 22. 19:26
 7/18 anonim válasza:

Nincs túl jó véleményem róla. Magával az appal nincs gond (leszámítva persze a gusztustalan reklám kontentet, de legalább nem szorítanak sarokba, hogy mindenáron fizess) csak nagyon sok a tucatcsaj. De ahogy az első mondja, kb reprezentálja a való életet, ebből a szempontból nem rosszabbak az esélyeid, hogy normálisat találj. Persze attól függ, mire van igényed.

Attól függetlenül én találkoztam már normális, értelmes csajjal, akivel ott meccseltünk (bár nem lett meg a közös szimpátia) Hozzáteszem, csak azokat húzom jobbra, akikkel tényleg szóba állnék

2020. jún. 22. 19:34
 8/18 A kérdező kommentje:
csak azokat nem ertem akivel parba allok rajta de hiaba irok nem irnak vissza akk az ilyen minek hasznalja az appot?!
2020. jún. 22. 20:59
 9/18 anonim válasza:
Lehet, hogy egonövelésre használja az appot, dicsekszik hogy "Nézd mennyi párom van!" Insta követőket gyűjt, Unatkozik és csak hülyít, stb... :D Rengeteg oka lehet
2020. jún. 23. 01:12
 10/18 anonim válasza:
9# Virtuális hódolókat gyűjteni legalább annyira értelmes tevékenység, mint monopoly pénzt😀 Ha tudja magáról, hogy jó csaj, minek neki annyi megerősítés? 🤨
2020. jún. 23. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!